Waar kan ik de film The Father (2020) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film The Father (2020) online kijken kunnen. In deze razend populaire film van Florian Zeller schittert een sterrencast van onder andere Anthony Hopkins, Olivia Colman, Mark Gatiss, Olivia Williams en Imogen Poots. In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland, Pathé Thuis of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film The Father (2020) online kijken?

✅ Pathé Thuis: Bij deze streamingdienst kun je nu de film kijken. Ga direct naar The Father bij Pathé Thuis.

⛔️ Deze film is op het moment van schrijven niet te zien in het Nederlandse aanbod van streamingdiensten als Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of Videoland.

Verhaal van The Father (2020)

Anthony is 80, ondeugend, leeft uitdagend alleen en wijst de verzorgers af die zijn dochter, Anne, bemoedigend introduceert. Toch wordt hulp ook voor Anne noodzakelijk; ze kan niet meer dagelijks op bezoek komen en Anthony’s greep op de realiteit begint te rafelen. Terwijl we de eb en vloed van zijn geheugen meemaken, rijst de vraag aan hoeveel van zijn eigen identiteit en verleden Anthony zich kan vasthouden. Hoe gaat Anne om met het verlies van haar vader, terwijl hij nog voor haar leeft en ademt? THE FATHER omarmt warm het echte leven, door liefdevolle reflectie op de levendige menselijke conditie; hartverscheurend en compromisloos aangrijpend – een film die zich nestelt in de waarheid van ons eigen leven.

THE FATHER | Official Trailer (2020)

Streaming informatie over de film

SoortFilm
Jaar2020
TaalEngels
Duur1 uur en 37 minuten
CategorieDrama
IMDb8,3 uit 96.000 stemmen
RegisseurFlorian Zeller
CastAnthony Hopkins, Olivia Colman, Mark Gatiss, Olivia Williams, Imogen Poots
Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.