Nieuwe talkshow met Humberto Tan over de Olympische Spelen 2024

Het grootste sportevenement ter wereld staat deze zomer op de planning. We hebben het natuurlijk over de Olympische Spelen. Van vrijdag 26 juli tot en met zondag 11 augustus strijden atleten tijdens verschillende sporten voor de felbegeerde medailles. Uiteraard wil je niks missen van het toernooi. Goed nieuws, want Humberto Tan praat je tijdens de Olympische Spelen iedere dag bij over de laatste updates. Maar wat kunnen we allemaal van de nieuwe talkshow verwachten? Tijd om alles over het programma op een rij te zetten.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Nieuwe talkshow over de Olympische Spelen

Van 26 juli tot en met zondag 11 augustus 2024 vinden de Olympische Spelen 2024 plaats. Deze worden georganiseerd in Parijs, Frankrijk. Op het programma staan 32 sporten. Je kunt je dus voorstellen dat er per dag ontzettend veel wedstrijden op de planning staan. Speciaal voor de Olympische Spelen komen RTL en NOC*NSF met de talkshow Humberto à Paris. Vanuit een klassiek Frans café zal presentator Humberto Tan het nieuws van de dag bespreken. Dit doet hij niet alleen, want oud-olympische sporters Irene Schouten en Tess Lieder-Wester zullen hun debuut als verslaggevers maken. Ook Frank Evenblij is van de partij om live verslag te doen vanuit het TeamNL-huis als er sporters gehuldigd worden.

Datum waarop ‘Humberto à Paris’ van start gaat

Humberto à Paris deelt naast het laatste nieuws ook de olympische ervaringen van de sporters. Daarnaast schuiven er Nederlanders aan die in Parijs wonen om over de charme van de Franse hoofdstad te praten. Natuurlijk kan de livemuziek niet ontbreken. De talkshow is vanaf maandag 22 juli om 21:45 uur iedere avond te zien op RTL 4. Dit is vier dagen voor de start van de Olympische Spelen. Omdat de talkshow op tv te zien is, kun je deze ook online kijken bij NLZIET. Hier kun je tevens terecht als je een uitzending gemist hebt. De laatste aflevering zal op zondag 11 augustus te zien zijn, precies wanneer het sportevenement eindigt.

Meer informatie over het programma

‘Humberto à Paris’ komt tot stand dankzij een nieuwe samenwerking tussen RTL en NOC*NSF. Zo kan het Nederlandse publiek van dichtbij meebeleven wat er gebeurt in het TeamNL-huis en krijgt het een exclusief kijkje achter de schermen. Bijzonder is de inzet van twee oud-olympische sporters als verslaggevers: langebaanschaatsster Irene Schouten en handbalster Tess Lieder-Wester. Zij weten als geen ander hoe het voelt om mee te doen aan hét grootste sportevenement ter wereld. Dat belooft mooie gesprekken met de olympiërs van nu. Over dat ene moment van winnen of verliezen en over de lange weg naar Parijs om daar het beste uit jezelf te kunnen halen.

TitelHumberto à Paris
SoortTv-programma
Jaar2024
Duur3 weken
CategorieTalkshow
PresentatorHumberto Tan
VerslaggeversTess Lieder-Wester, Irene Schouten, Frank Evenblij

Synopsis: RTL

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.