Komt er een ‘Sweet Tooth’ seizoen 4? En wanneer dan?

Sweet Tooth is terug op Netflix. Op donderdag 6 juni is het derde seizoen gearriveerd en sindsdien kun je dus genieten van acht spiksplinternieuwe afleveringen. Dat smaakt naar meer! Veel kijkers vragen zich dan ook af of er een Sweet Tooth seizoen 4 volgt. En wanneer zouden we daar dan naar kunnen kijken op Netflix?

Komt er een ‘Sweet Tooth’ seizoen 4?

Het derde seizoen van Sweet Tooth vervolgt met Gus, Jepperd, Becky en Wendy, die naar Alaska vertrekken om de moeder van Gus te zoeken. Ondertussen staat er een nieuwe dreiging op. De grote vraag die na het kijken van de acht afleveringen rest: is het met deze reeks afgelopen, of volgt er nog meer?

Helaas hebben we slecht nieuws: met het derde seizoen is de serie tot een einde gekomen. Ondanks de grote populariteit heeft Netflix besloten geen vierde seizoen te bestellen.

Series om te kijken na ‘Sweet Tooth’

Helaas is Sweet Tooth tot een einde gekomen. Als fan van de serie, ben je dan misschien wel benieuwd naar een andere (verborgen) parel om te checken. Een serie die veel liefhebbers aanraden, is Terra Nova op Disney+. Ook deze serie neemt ons mee naar een wereld in de toekomst. Het jaar is 2149 en de aarde wordt bedreigd door luchtvervuiling. Dan ontdekt de familie Shannon een scheur in de ruimte-tijd, waardoor ze terug naar de prehistorie kunnen reizen. 👉 Bekijk direct Terra Nova op Disney+.

Een andere aanrader is The Shannara Chronicles op Amazon Prime Video. Deze serie, waarin Austin Butler (Dune: Part Two) een van de hoofdrollen vertolkt, draait om een vernietigde wereld, die opgedeeld is in Vier Landen. De inwoners zijn elfen, dwergen, trollen, kabouters en mensen. Drie tieners hebben de toekomst van de wereld in handen. 👉 Bekijk direct The Shannara Chronicles op Amazon Prime Video.

Meer informatie over de serie

Een jongetje dat deels mens en deels hert is, gaat samen met een norse beschermer op een episch avontuur in een postapocalyptische wereld op zoek naar familie en een thuis.

TitelSweet Tooth
Jaar2021-2024
SoortSerie
Duur3 seizoenen
TaalEngels
GenreDrama, Actie, Fantasy
CastNonso Anozie, Christian Convery, Stefania La, Vie Owen, Adeel Akhtar, Dania Ramirez, Aliza Vellani, Naledi Murray, Neil Sandilands, Marlon Williams, Yonas Kibreab, Christopher Sean Cooper Jr., Amy Seimetz, Mia Artemis, Will Forte, James Brolin

Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.