Zelfhulpboek ‘The Subtle Art of Not Giving a F*ck’ is nu een film (en hier kun je hem streamen)

Er zullen maar weinig mensen zijn die nog nooit van The Subtle Art of Not Giving a F*ck gehoord hebben. Wereldwijd zijn er meer dan 15 miljoen exemplaren verkocht van dit zelfhulpboek van Mark Manson, dat gaat over zijn beroemde not-giving-a-Fuck-filosofie. Nu is er ook een documentaire van verschenen en die kun je vanaf vandaag zien op Pathé Thuis.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Dit kun je verwachten van de docu ‘The Subtle Art of Not Giving a F*ck’

In 2016 werd The Subtle Art of Not Giving a F*ck van Mark Manson gepubliceerd, een zelfhulpboek dat vele werelden op zijn kop heeft gezet. Het idee van Mansons filosofie is dat altijd maar gelukkig moeten zijn je genot erg in de weg kan staan. Volgens Manson helpt het om stil te staan bij de tekortkomingen van het leven en is het juist die menselijke reis die het leven glans geeft. Altijd maar perfect willen zijn helpt hier niet bij. De sleutel naar geluk is het loslaten van alles wat onbelangrijk is, zodat je je kunt richten op datgene dat er echt toe doet.

Voor iedereen die geen tijd of zin heeft om het boek te lezen, is er nu ook een film. In deze documentaire komt Mark Manson zelf aan het woord en laat hij door veel persoonlijke anekdotes en archiefmateriaal zien wat hij bedoelt. Voor de fans van het boek: ook de Dissapointment Panda, die mensen de harde waarheid vertelt, komt langs. Leuk! Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden.

‘The Subtle Art of Not Giving a F*ck’ is sinds 10 januari te zien bij Pathé Thuis

Op dinsdag 10 januari 2023 heeft TVOD-streamingdienst Pathé Thuis de film toegevoegd aan haar aanbod. Dit is het eerste moment dat de documentaire in Nederland te zien is, want hij is hier niet in de bioscopen verschenen. Koop je de film, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan. Je kunt hem dan zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Pathé Thuis zullen verschijnen.

Meer informatie over de film

In The Art of Not Giving a F*ck wordt de menselijke reis verkend. Geluk komt niet van een pil, een mooie auto, meer geld of een beter uiterlijk. Echte vreugde is te vinden in de reis van het leven zelf.

TitelThe Subtle Art of Not Giving a F*ck
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 40 minuten
TaalEngels
CategorieDocumentaire
RegisseurNathan Price

Synopsis: Pathé Thuis

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.