Goed nieuws: ‘Star Trek: Discovery’ komt naar SkyShowtime

Veel Star Trek-fans zijn al een behoorlijke tijd teleurgesteld dat je de serie Star Trek: Discovery niet kunt vinden op SkyShowtime. Nu hebben we eindelijk heel goed nieuws voor je, want hier komt binnenkort verandering in. De streamingdienst heeft met ons gedeeld dat ze alle seizoenen, dus ook het splinternieuwe vijfde seizoen, aan het aanbod gaan toevoegen.

Alle seizoenen van ‘Star Trek: Discovery’ komen naar SkyShowtime

Star Trek: Discovery is de zevende serie in het Star Trek-universum en speelt zich tien jaar voor de gebeurtenissen van Star Trek: The Original Series af. Amerikaanse kijkers konden hem vanaf 2017 volgen. In Nederland kon je de seizoenen een tijdlang op Netflix vinden, maar daar zijn ze alweer een poosje verdwenen. Nu komen ze gelukkig eindelijk naar SkyShowtime.

Op deze streamingdienst vind je ook andere grote Star Trek-series. Star Trek: Discovery wordt vanaf vrijdag 8 maart aan het aanbod toegevoegd. Dan kijk je naar de eerste drie seizoenen. Ook seizoen 4 komt eraan, op vrijdag 22 maart, en het splinternieuwe vijfde seizoen volgt op vrijdag 5 april. Bij seizoen 5 moet je rekenen op wekelijkse afleveringen, omdat die op het zelfde moment op de Amerikaanse zender CBS debuteert.

SeizoenWeekdagDatum
Seizoen 1Vrijdag8 maart 2024
Seizoen 2Vrijdag8 maart 2024
Seizoen 3Vrijdag8 maart 2024
Seizoen 4Vrijdag22 maart 2024
Seizoen 5VrijdagVanaf 5 april 2024

Hier gaat ‘Star Trek: Discovery’ over

De serie volgt de bemanning van het sterrenschip USS Discovery en verkent hun avonturen, beginnend in de 23e eeuw en later reizend naar de 32e eeuw. Ze ontdekken nieuwe werelden en bevolkingen. Sonequa Martin-Green speelt de hoofdrol als Michael Burnham, die uiteindelijk de kapitein van de Discovery wordt.

Meer informatie over de serie

Tien jaar voor Kirk, Spock en de Enterprise ontdekt de USS Discovery nieuwe werelden en levensvormen als één Starfleet-officier alles wat buitenaards is leert begrijpen.

TitelStar Trek: Discovery
Jaar2017-
SoortSerie
Duur5 seizoenen
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur, Drama
IMDb7 uit 123.000 stemmen
CastScott Bakula, John Billingsley, Jolene Blalock, Dominic Keating, Sonequa Martin-Green, Doug Jones, Mary Wiseman, Anthony Rapp, Wilson Cruz, Patrick Kwok-Choon, Oyin Oladejo, Sara Mitich, David Ajala

Synopsis: Paramount+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.