Waar kun je de serie ‘Star Trek: Discovery’ online kijken in Nederland?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Star Trek: Discovery (2017-) online kijken kunnen. Deze Star Trek-serie is in Amerika te vinden op de streamingdienst Paramount+, maar veel mensen vragen zich af waar je hem in Nederland kunt streamen. In dit artikel geven wij aan of je hem op het moment van schrijven kunt vinden in het aanbod van een van de streamingdiensten.

Waar kun je de serie ‘Star Trek: Discovery’ (2017-) online kijken?

Met de komst van SkyShowtime hadden veel mensen verwacht dat dat in Nederland de thuisbasis van Star Trek: Discovery zou worden. Deze serie, die sinds 2017 loopt, is immers gemaakt door de Amerikaanse zender CBS en is ook te vinden op streamingdienst Paramount+. Bovendien is SkyShowtime wel de thuisbasis van ándere Star Trek-series. Toch is het helaas nog niet mogelijk om de titel hier te streamen. Eerder kon je de serie wel vinden op Netflix, maar ook daar is hij op dit moment niet meer te bingen.

Maar hoe kunnen we hier in Nederland dan toch naar kijken? Het is mogelijk om naar Star Trek: Discovery te kijken door het gebruik van een goede VPN. ➝ Lees hier uitleg en tips over het gebruik van een VPN.

Kort gezegd werkt het heel simpel: een VPN is een anonieme internetverbinding die ervoor zorgt dat jouw privacy gewaarborgd wordt. Hiermee kun je zelf instellen welk locatiesignaal jouw apparaat afgeeft. Stel je je VPN in op de Verenigde Staten? Dan denkt een website dat jij in de VS bent en kun je als gevolg hiervan gewoon naar Star Trek: Discovery bij de Amerikaanse streamingdienst Paramount+ kijken. Bekijk altijd zelf of het gebruik van een VPN niet in strijd is met de algemene voorwaarden van een video on demand-platform. In een paar simpele stappen werkt het gebruik van dit systeem als volgt:

  1. Ga naar NordVPN of ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN vanaf slechts €2 per maand
  2. Zet je locatie via de app op de Verenigde Staten
  3. Ga direct naar Star Trek: Discovery bij de gratis streamingdienst AMC en begin met kijken! 🍿

Momenteel biedt deze methode de enige bij ons bekende mogelijkheid om vanuit Nederland online te kijken naar de serie. Hieronder staan de streamingopties nog eens op een rijtje.

🌎 Paramount+➡️ Lees direct alles over streaming van Star Trek: Discovery met een VPN. De streamingdienst Paramount+ is namelijk niet beschikbaar vanuit Nederland, maar met een goede VPN kun je wel toegang tot het video on demand-platform in de Verenigde Staten krijgen. Daar maakt Star Trek: Discovery onderdeel uit van het aanbod.
⛔️ Disney+Star Trek: Discovery is momenteel niet te zien op Disney+.
⛔️ Amazon Prime VideoDe serie is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ HBO MaxIn het aanbod van HBO Max is deze serie momenteel niet te vinden.
⛔️ NetflixDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ Pathé ThuisPathé Thuis biedt veel nieuwe films aan, maar omdat Star Trek: Discovery een serie is kun je hem hier niet vinden.
🔜 SkyShowtime➡️ Ga direct naar SkyShowtime. Momenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland. Omdat Paramount+ van dezelfde eigenaar is, is de kans groot dat daar in de toekomst verandering in komt. Uiteraard houden we je op de hoogte van de laatste nieuwtjes via je mail.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de serie nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.
💿 Bol.comBestel hier alle huidige en nieuwe seizoenen van de serie Star Trek: Discovery. Zo kun je de serie niet streamen, maar toch alle afleveringen kijken vanuit Nederland.

Verhaal en trailer van ‘Star Trek: Discovery’ (2017-)

Het liefdesverhaal van Rick Grimes en Michonne werd veranderd door een veranderde wereld. Ze werden uit elkaar gehouden door afstand. Door een onstuitbare kracht. Kunnen ze elkaar (en wie ze waren) vinden in een wereld die anders is dan ze ooit gezien hebben?

Streaming informatie over de serie

TitelStar Trek: Discovery
Jaar2017-
SoortSerie
Duur5 seizoenen
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur, Drama
IMDb7 uit 123.000 stemmen
CastScott Bakula, John Billingsley, Jolene Blalock, Dominic Keating
Sonequa Martin-Green, Doug Jones, Mary Wiseman, Anthony Rapp, Wilson Cruz, Patrick Kwok-Choon, Oyin Oladejo, Sara Mitich, David Ajala

Synopsis: Paramount+

Let op: het gebruik van een VPN om films, series en sport te streamen is in Nederland niet illegaal, maar toegang verkrijgen tot verschillende bibliotheken van een streamingdienst kan in strijd zijn met de gebruikersvoorwaarden. Als u content streamt met een VPN, doet u dit op eigen risico. Streamwijzer en de aanbieders van Virtual Private Networks moedigen het gebruik van een VPN op een manier die mogelijk in strijd is met de ’terms and conditions’ van streamingdiensten niet aan. Lees altijd zelfs de gebruikersvoorwaarden.

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.