Zien: Videoland deelt trailer van gloednieuwe grimmige misdaadserie ‘Sleepers’

Fans van Mocro Maffia, opgelet! Volgende week komt Videoland met een gloednieuwe keiharde misdaadserie van eigen bodem: Sleepers. Niemand minder dan Robert de Hoog, vooral bekend als Tatta uit de eerdergenoemde serie, speelt de hoofdrol. Hij moet als corrupte agent bewegen tussen de criminele onderwereld en de Utrechtse politie. Spannend! Zojuist is de officiële trailer van de serie eindelijk met ons gedeeld. Je bekijkt hem hierboven.

‘Sleepers’ is vanaf 8 december te zien op Videoland

Jonge mensen die door criminele organisaties naar de politieacademie gestuurd worden om later bij de recherche te kunnen infiltreren, worden sleepers genoemd. Deze nieuwe Videoland-serie is gebaseerd op dit principe en volgt een van de sleepers, Martin Oudkerk (Robert de Hoog). Hij werd ooit door zijn criminele stiefvader Henk (Hans Kesting) naar de politieschool gestuurd en werkt nu als corrupt agent bij de recherche. Als Henk vermoord wordt, wordt Martin gedwongen om zich aan te sluiten bij een nieuwe groep keiharde criminelen. Lukt het hem om zijn dubbelrol geheim te houden en tegelijkertijd zijn gezin te beschermen?

Sleepers gaat op donderdag 8 december 2022 in première op Videoland. De complete serie zal op die datum verschijnen, dus lekker bingen behoort tot de mogelijkheden. Ook goed nieuws: een tweede seizoen is al aangekondigd. Als de serie je bevalt, hoef je er na het eerste seizoen dus nog geen afscheid van te nemen.

Meer informatie over de serie

Rechercheur Martin Oudkerk is als 18-jarige jongen door zijn criminele stiefvader Henk naar de politieschool gestuurd, zodat hij later informatie door kan spelen. Martins wereld verandert als Henk wordt vermoord door een nieuwe groep nietsontziende criminelen. Als zij Martin dwingen informatie door te geven, moet hij alles op alles zetten om zichzelf staande te houden en zijn gezin te beschermen. Als Martin uiteindelijk geen kant meer op kan, wordt hij gedwongen grenzen over te gaan.

TitelSleepers
Jaar2022-
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
GenreMisdaad, Drama
Releasedatum8 december 2022
CastRobert de Hoog, Teun Kuilboer, Julmar Simons (Rapper Adje), Maryam Hassouni, Hans Kesting

Synopsis: Videoland
Afbeelding: Jasper Suyk via Videoland

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.