Keiharde Nederlandse misdaadserie ‘Sleepers’ is nu te zien

Cancel al je plannen vanavond, want Videoland heeft zojuist een gloednieuwe en hele toffe misdaadserie live gezet. We hebben het over Sleepers, een keiharde serie van eigen bodem die perfect is voor fans van Mocro Maffia en Undercover. Niemand minder dan Robert de Hoog, vooral bekend als Tatta uit die eerste serie, speelt hierin de rol van een corrupte agent. Spannend!

Hier gaat Nederlandse misdaadserie ‘Sleepers’ over

De gloednieuwe Videoland-serie is gebaseerd op het principe van de sleepers. Dit zijn jonge mensen die door criminele organisaties naar de politieacademie gestuurd worden om later bij de recherche te infiltreren. We volgen één van hen, Martin Oudkerk (Robert de Hoog), die nu dus al een tijdje werkzaam is als corrupt agent. Als zijn criminele stiefvader Henk (Hans Kesting) vermoord wordt, komt hij gedwongen bij een nieuwe groep keiharde criminelen terecht. Hierdoor wordt het steeds lastiger om zijn gezin te beschermen en tegelijkertijd zijn dubbelrol geheim te houden voor zijn collega’s en zijn vrouw Noura (Maryam Hassouni), die ook bij de recherche werkt.

Naast Robert de Hoog, Maryam Hassouni en Hans Kesting maken nog veel meer bekende acteurs hun opwachting. Zo zijn ook Teun Kuilboer, Julmar Simons (rapper Adje), Hans Dagelet, Gijs Scholten van Aschat en Rifka Lodeizen van de partij. De serie wordt door de makers omschreven als ‘snoeihard’ en ‘bloedstollend’, dus dat belooft veel goeds! Eigenlijk zou Sleepers trouwens pas morgen in première gaan, maar in de onderstaande tweet liet Videoland weten dat de streamingdienst als cadeautje alle afleveringen vandaag al online heeft gezet.

‘Sleepers’ nu al verlengd met tweede seizoen

Sleepers is dus op woensdag 7 december 2022 in première gegaan op Videoland. De streamingdienst heeft direct alle zes afleveringen live gezet, dus de hele avond bingen behoort zeker tot de mogelijkheden.

Daarbij hoef je ook niet bang te zijn dat je te snel door de serie heen bent, want de streamingdienst heeft nu al een tweede seizoen aangekondigd. Zoveel vertrouwen hebben ze dus in hun nieuwe serie. Over een releasedatum van het vervolg is momenteel nog niks bekend, maar uiteraard houden we je via je mail altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Meer informatie over de serie

Rechercheur Martin Oudkerk is als 18-jarige jongen door zijn criminele stiefvader Henk naar de politieschool gestuurd, zodat hij later informatie door kan spelen. Martins wereld verandert als Henk wordt vermoord door een nieuwe groep nietsontziende criminelen. Als zij Martin dwingen informatie door te geven, moet hij alles op alles zetten om zichzelf staande te houden en zijn gezin te beschermen. Als Martin uiteindelijk geen kant meer op kan, wordt hij gedwongen grenzen over te gaan.

TitelSleepers
Jaar2022-
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
GenreMisdaad, Drama
CastRobert de Hoog, Teun Kuilboer, Julmar Simons (Rapper Adje), Maryam Hassouni, Hans Kesting

Synopsis: Videoland

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.