Tweede seizoen van ‘Sex Tape’ met Bobbi Eden is nu te zien op discovery+

In een nieuw seizoen van Sex Tape duikt Bobbi Eden onder andere de slaapkamer in met TV-personality Christina Curry & haar vriend Kevin, Youtuber Vonneke Bonneke & vriend Davinio en oud Ex On The Beach-deelnemers Shani & Davey. Benieuwd wanneer je van de nieuwe afleveringen kunt genieten? Lees snel verder voor het antwoord op de vraag: wanneer komt Sex Tape seizoen 2 op discovery+? Ook vind je alles wat we tot nu toe weten over het nieuws, de cast en de trailer van de nieuwe afleveringen.

Wanneer komt Sex Tape seizoen 2 op discovery+?

We hebben goed nieuws voor je, want het nieuwe seizoen van Sex Tape is onderweg naar discovery+. Ervaringsdeskundige Bobbi Eden kijkt en bespreekt samen met de koppels én relatiedeskundige Jeremy Heshof de sex tapes. We zien de liefde tussen de stellen, de ruzies, jaloezie en natuurlijk de seks. Niks is te gek voor de experts en letterlijk alles wordt besproken.

Bobbi Eden vertelt over dit nieuwe seizoen: “Over het algemeen zijn mensen vaak open tegen mij over hun seksleven en daar heb ik ook totaal geen moeite mee. Ik ben heel veel gewend en heb veel uitgeprobeerd en daar ben ik ook eerlijk over in het programma. Want waarom zou je daar niet eerlijk over kunnen zijn? Je kunt van elkaar leren en elkaar helpen. En dat is dan ook volop te zien in dit nieuwe seizoen!”

Vragen worden gesteld, discussies worden gevoerd en de stellen gaan de deur uit met een handje vol nuttige tips voor in de slaapkamer. Wordt de eventuele sleur doorbroken en de liefde tussen de koppels nog intenser? Sex Tape is vanaf vrijdag 11 februari wekelijks te zien op discovery+.

Deelnemers

Bobbi en Jeremy hebben weer drie bekende koppels die aanschuiven met hun meest intieme beelden. Het gaat om Shani & Davey (foto 1), Vonneke & Davinio (foto 2) en Christina & Kevin (foto 3). Naast de bekende koppels gaan er nog vijftien stellen letterlijk met de billen bloot.

Waar gaat het verhaal van Sex Tape over?

Bobbi Eden duikt met achttien bekende en minder bekende koppels de slaapkamer in! In het eerste seizoen waren o.a. realityster Michael van der Plas met zijn vriendin Naomi, oud Utopia kandidaat Baldr met zijn vrouw Anna en zangeres Nathalie Makoma met haar vriend Jean-Claude te zien.

Benieuwd wat wij van het programma vonden? Wij bekeken eerder al het eerste seizoen en schreven onze bevindingen op in een recensie.

TitelSex Tape
SoortSerie
Jaar2021
TaalNederlands
Duur2 seizoenen
CategorieReality, Romantiek
KijkenBekijk direct op discovery+

Waar kun je Sex Tape online kijken in Nederland?

Mocht je je afvragen of je ook via Netflix, Videoland, Disney+, Amazon Prime Video of een andere streamingdienst van de afleveringen van discovery+ kunt genieten, dan hebben we helaas slecht nieuws voor je. Discovery heeft deze Original geproduceerd en exclusief uitgebracht via haar eigen video on demand-platform. In Nederland blijft discovery+ dus voor zover bekend de enige streamingdienst waarop naar Sex Tape kan worden gekeken.

Komt er een Sex Tape seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Aangezien het tweede seizoen van Sex Tape binnenkort pas verschijnt, is nu ook nog niet bekend of er een derde deel van de serie op de planning staat bij Discovery. We houden je op de hoogte via de website en social media kanalen van Streamwijzer.

Welke teaser of trailer is er van het tweede seizoen van de serie?

Hieronder bekijk je direct de officiële trailer van het tweede seizoen van Sex Tape, vanaf vrijdag 11 februari te zien op discovery+.


Veelgestelde vragen


Synopsis: Discovery