Halve finale hockey (V) ‘SCHC vs. Amsterdam’: live kijken op tv en online | Zaterdag 18 mei 2024

Het is tijd voor de play-offs voor de hockeyvrouwen uit de TULP Hoofdklasse. Veel sportliefhebbers vragen zich af hoe ze de halve finale tussen SCHC en Amsterdam tijdens op tv en online kijken kunnen op 18 mei 2024 om 16:45 uur. In dit artikel geven wij aan of de wedstrijd op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NetflixAmazon Prime Videodiscovery+Disney+HBO MaxNLZIETVideolandViaplay of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is. Daarnaast lees je welke televisiezender de halve finale van de vrouwen eventueel ook vertoont.

Waar kun je de halve finale tussen SCHC en Amsterdam uit het hockey online kijken? (Zaterdag 18 mei 2024)

Er zijn nogal wat streamingdiensten in Nederland en sinds een paar jaar worden daar naast films en series ook vaak sportuitzendingen vertoond. Zo ook in het geval van grote hockeywedstrijden. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van de halve finale tussen SCHC en Amsterdam per videodienst in Nederland.

NLZIET➡️ Ga direct naar de halve finale tussen SCHC en Amsterdam bij NLZIET. De halve finale wordt om 16:45 uur op NPO 1 op tv uitgezonden. Doordat de halve finale op tv te zien is, is deze online te volgen via NLZIET. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 14 dagen gratis.
Viaplay➡️ Ga direct naar de halve finale tussen SCHC en Amsterdam bij Viaplay. De streamingdienst heeft de uitzendrechten van de TULP Hoofdklasse in handen. Hierdoor wordt de gehele wedstrijd live uitgezonden.
⛔️ Ziggo SportHelaas worden hockeywedstrijden niet door de oranje provider uitgezonden.
⛔️ Amazon Prime VideoPrime Video, de streamingdienst van Amazon, biedt momenteel geen eigen sportabonnementen met hockeywedstrijden aan in Nederland.
⛔️ discovery+Hoewel deze streamingdienst van veel sporten de uitzendrechten in Nederland in handen heeft, is dit bij hockey niet het geval.
⛔️ Disney+Ook Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport als hockey te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ ESPNVia de vier zenders en het online platform van ESPN kun je onder andere kijken naar voetbal uit de Eredivisie en nog veel meer sport, maar deze halve finale uit het hockey is niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je geen sport kijken bij HBO Max in Nederland.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je de halve finale uit het hockey jammer genoeg niet zien.
⛔️ SkyShowtimeHelaas is het ook niet mogelijk om bij SkyShowtime naar hockey te kijken.
⛔️ VideolandSportuitzendingen uit de hockeywereld worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.

Tv-zenders die de halve finale van de vrouwen tussen SCHC en Amsterdam uitzenden

De NOS zal de gehele halve finale uitzenden. Via het sportkanaal op NPO 1 is vanaf 15:45 uur de halve finale tussen SCHC en Amsterdam te kijken. Doordat de wedstrijd live op tv te volgen is, kun je ook via NLZIET de match gemakkelijk volgen. 👉 Ga direct naar de halve finale uit het hockey tussen SCHC vs. Amsterdam op NPO 1 bij NLZIET. Je kunt nu 14 dagen gratis een abonnement uitproberen.

Meer informatie over de halve finale

CompetitieTULP Hoofdklasse (Vrouwen)
SportHockey
DatumZaterdag 18 mei 2024
Locatie🇳🇱 SCHC, Bilthoven, Nederland

Afbeelding ter illustratie

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.