Scandal nu volledig op Videoland

Videoland gaat lekker met het nieuwe aanbod deze maand! Nadat Scandal seizoen 1 tot en met 5 al werden toegevoegd aan de streamingdienst op 4 februari werden vandaag, 12 februari 2019, ook Scandal seizoen 6 en Scandal seizoen 7 aan het Videoland aanbod toegevoegd! Heb je geen Videoland, maar wil je toch Scandal kijken? Op Ziggo GO Movies en Series vind je alle 7 seizoenen en die-hard fans kunnen ze hier ook halen.

Scandal op Videoland

Sinds 4 februari is Scandal S1-5 op Videoland te zien en sinds 12 februari zijn ook S6-7 aan het aanbod toegevoegd. De serie Scandal telt in totaal 7 seizoenen, dus alles staat op dit moment op Videoland. Naast Videoland staan alle seizoenen ook op Ziggo GO Movies en Series en hier.

Scandal is gemaakt door Shonda Rhimes, het brein achter Grey’s Anatomy en het drama Scandal van ABC. Olivia Pope is een voormalig media consultant van de president en is klaar om door te gaan met haar leven. Ze opent een eigen crisis-management bedrijf, maar het lukt haar niet de banden met haar verleden te verbreken. Olivia’s werknemers zijn onder andere Quinn Perkins, een vrouw met een moeilijke geschiedenis, en de bijzondere hacker Huck. Als Olivia verder gaat met haar leven wordt het duidelijk dat haar werknemers ondanks hun kracht in het rechtzetten van de levens van anderen dat met hun eigen leven niet lukt. Scandal krijgt van IMDb een 7.8 uit 10.

Trailer

Waar kun je online Scandal kijken?

Op het moment van schrijven kun je op de volgende plekken wel en niet Scandal zien:

Videoland Aanbod

Het volledige online aanbod van alle streamingdiensten in Nederland is te vinden in de categorie online. Als je enkel naar de films en series van Netflix op zoek bent vind je die in het Videoland aanbod. Ook vind je op Streamwijzer het Netflix aanbod, Ziggo GO Movies & Series aanbod en Amazon Prime Video Nederland aanbod.