Deze 5 ‘Say Yes To The Dress’-programma’s zijn allemaal op discovery+ te zien

De streamingdienst discovery+ is rijk aan de leukste en meest vermakelijke real-life realityseries. Hieronder valt ook de langlopende realityshow van TLC: Say Yes To The Dress. De razend populaire serie kreeg zelfs meerdere spin-offs in verschillende landen, waarvan er heel wat via het video on demand-platform te zien zijn. In dit artikel vind je 5 Say Yes To The Dress-series die allemaal te zien zijn op discovery+.

5x Nederlandse realityprogramma’s op discovery+ die je moet zien

5. Say Yes to the Dress: Lancashire (3 seizoenen)

Mode-expert en presentator Kowkhyn Wan, beter bekend als Gok Wan, gaat de samenwerking aan met Ava Rose Hamilton’s bruidenboetiek in Colne, Lancashire. Samen met de consultanten van het boetiek zullen zij nieuwe bruiden uit Noord-Engeland helpen bij het vinden van dé perfecte trouwjurk om ervoor zorgen dat zij ‘yes to the dress’ zeggen. Je kunt van dit programma nu 3 seizoenen kijken op discovery+.

4. Say Yes To The Dress: Randy Knows Best (2 seizoenen)

De bekende modeguru Randy Fenoli kan zowel ja als nee zeggen wanneer hij zijn top do’s en dont’s voor bruiden aanbiedt. Fenoli is de fashion director bij Kleinfeld Bridal in Manhattan en één van de sterren van TLC’s originele serie ‘Say Yes To The Dress’. Zijn eigen spin-off serie telt 1 seizoen op discovery+. Hij geeft zijn tips in een top 10-format, waarin alles van het kiezen van de perfecte jurk voor elke lichaamsvorm en maat tot het beslissen van wie en wat mee te nemen naar een bruidsafspraak voorbijkomt.

3. Say Yes To The Dress: UK (2 seizoenen)

In deze Say Yes To The Dress-serie adviseren mode-experts aanstaande bruiden bij het kiezen van hun trouwjurken en geven ze trendy ideeën en tips om van hun grote dag een onvergetelijk spektakel te maken. De serie wordt door de uit Wales afkomstige mode-designer David Emanuel gepresenteerd. Hij ontwierp zelfs de bruidsjurk van Princes Diana. In het tweede seizoen was onder andere de Britse realityster Olivia Buckland (Love Island) te zien. Dit programma telt 4 seizoenen op Discovery’s streamingdienst in Nederland.

2. Say Yes To The Dress: Benelux (6 seizoenen)

Say Yes To The Dress: Benelux wordt door Koonings the Wedding Palace gehost. Koonings heeft haar eigen bruidsstilisten en is met meer dan 11.000 vierkante meter aan bruidsjurken ’s werelds grootste bruidsmodezaak. De serie wordt door stylist Fred van Leer (Holland’s Next Top Model) gepresenteerd. Samen met eigenaresse Ramona Koonings en de stylisten nemen zij de kijkers in 6 seizoenen mee in de zoektocht naar de perfecte jurken voor bruiden in de Benelux.

1. Say Yes To The Dress (19 seizoenen)

De absolute koningin van de Say Yes To The Dress-reeks is natuurlijk de 19 seizoenen-tellende originele en gelijknamige versie. In deze serie zijn verkoopmedewerkers, managers en monteurs in verschillende winkels in Manhattan te zien, waar zij nerveuze bruiden helpen en adviseren bij het kiezen van de perfecte jurk voor hun bruiloft. Veelvoorkomende thema’s zijn het overweldigend advies van familie en vrienden, het vinden van de ‘perfecte’ jurk, binnen het budget blijven en bruiden helpen bij het overwinnen van persoonlijke moeilijkheden met betrekking tot zorgen over hun eigen lichaamsbeeld.

Op discovery+ zijn nog veel meer Say Yes To The Dress-programma’s te vinden

Naast deze selectie van 5 titels zijn er nog meer Say Yes To The Dress-titels op discovery+ te vinden. Zo kijk je op de streamingdienst ook onder andere naar:

  • Say Yes To The Dress: Big Bliss
  • Say Yes To The Dress: Australia
  • Say Yes To The Dress: America
  • Say Yes To The Nest
  • Say Yes: Wedding SOS
  • Say Yes To The Dress: The Big Day
  • Say Yes To The Dress: In Sickness And In Health
  • Say Yes To The Dress: Nightmares And Dreams
  • Say Yes To The Vegas Dress

Meer informatie over deze streamingdienst

Op Streamwijzer vind je allerlei nieuws over discovery+ en vind je het volledige aanbod van discovery+. Ontmoet ook andere liefhebbers van discovery+ om kijktips met elkaar uit te wisselen en inspiratie op te doen. Via de knop hieronder ga je direct naar de groep van discovery+ fans op Facebook.

Discovery+ in Nederland

Synopsissen: Discovery

Zac Chapman
Zac is een student in Kunst en Economie op de HKU. Met een passie voor film, televisie, muziek en 'all things pop culture' is hij altijd op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van entertainment.