Riverdale seizoen 4 is nu begonnen op Netflix!

De fans kunnen na het derde deel niet wachten tot ze verder kunnen bingewatchen. Seizoen 3 is sinds mei 2019 compleet op Netflix Nederland, dus de vraag is wanneer we Riverdale seizoen 4 kunnen verwachten. Gelukkig weten we het nu. Dat zal 10 oktober 2019 te zijn! Wat weten we tot nu toe over Riverdale S4 op Netflix? En heb je geen Netflix, maar wil je wel Riverdale kijken? Hier vind je alle seizoenen!

Waar gaat het verhaal van Riverdale over?

Riverdale is een favoriet van vele kijkers. Het is moeilijk te wachten op nieuwe afleveringen, maar toch zal het moeten gezien het streamschema van een aflevering per week. Riverdale gaat over Archie en zijn vrienden. Zij ontdekken het leven in een kleine woonplaats, waaronder de donkere en vreemde gebeurtenissen onder de ogenschijnlijk saaie plek Riverdale. Maar niets is minder waar.

Op IMDb wordt de serie Riverdale beoordeeld met een 7.5 uit 10. Hier haal je alle seizoenen!

Wanneer komt Riverdale seizoen 4 op Netflix Nederland?

De veelgestelde vraag is: wanneer komt Riverdale seizoen 4 op Netflix? Dat zal 10 oktober 2019. Vanaf dan verschijnt elke donderdag een nieuwe aflevering online.

Komt er een Riverdale seizoen 5 of is S4 het laatste seizoen van de serie?

Jazeker, er komt een seizoen 5! Kijk voor meer informatie op de pagina Riverdale seizoen 5 op Netflix.

Welke teaser of trailer is er van Riverdale seizoen 4?

Jammer genoeg is er nog geen trailer van Riverdale seizoen 5, maar wel van het vierde deel. Geniet van de beelden en maak je vast klaar voor een nieuw seizoen!


Wanneer komt Riverdale seizoen 4 op Netflix Nederland?

Seizoen 4 van Riverdale zal 10 oktober 2019 verschijnen op Netflix Nederland, met elke donderdag in de weken erna een nieuwe aflevering.Riverdale seizoen 4 Netflix