Gelukkig is al op de helft van het vierde seizoen van de populaire serie Riverdale op Netflix Nederland duidelijk gemaakt dat er ook een seizoen 5 zal volgen! Wat weten we tot nu toe over het nieuws, de trailer en de release datum van Riverdale S5 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van Riverdale over?

Riverdale is een favoriet van vele kijkers. Het is moeilijk te wachten op nieuwe afleveringen, maar toch zal het moeten gezien het streamschema van een aflevering per week. Riverdale gaat over Archie en zijn vrienden. Zij ontdekken het leven in een kleine woonplaats, waaronder de donkere en vreemde gebeurtenissen onder de ogenschijnlijk saaie plek Riverdale. Maar niets is minder waar.

Op IMDb wordt de serie Riverdale beoordeeld met een 7.5 uit 10.

Wanneer komt Riverdale seizoen 5 op Netflix Nederland?

Wanneer komt Riverdale seizoen 4 op Netflix Nederland?

Helaas is dat nog niet met zekerheid te zeggen. Gezien de eerdere uitzendschema’s lijkt het er echter op dat het vijfde seizoen van Riverdale in oktober 2020 zal beginnen op Netflix Nederland. Er zal dan naar alle waarschijnlijkheid ongeveer één keer per week een nieuwe aflevering op de streamingdienst verschijnen.

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van Riverdale vind je hier 🍿

→ Wil je als eerste weten wanneer seizoen 5 van Riverdale naar Netflix komt? Wij houden je op de hoogte via je mail

Komt er een Riverdale seizoen 6 of is S5 het laatste seizoen van de serie?

Over een eventueel zesde seizoen is helaas nog niets bekend. Zodra we hier meer over weten, zullen we het op deze pagina bekendmaken.

Welke teaser of trailer is er van Riverdale seizoen 5?

Jammer genoeg is er nog geen trailer van Riverdale seizoen 5, maar wel van het vierde deel. Geniet van de beelden en maak je vast klaar voor een nieuw seizoen!

Riverdale Season 4 NY Comic-Con Trailer (HD)