Waar kun je ‘Rick and Morty’ (2013-) online kijken?

Veel serieliefhebbers vragen zich af hoe je Rick and Morty online kijken kunt. De populaire animatieserie uit 2013 wordt beoordeeld met een fenomenale 9,2 uit 500.000 stemmen op IMDb en is daarmee de #14 best scorende serie aller tijden. In dit artikel geven wij aan of de afleveringen van deze serie op het moment van schrijven te bekijken zijn op streamingdiensten zoals HBO Max, Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie Rick and Morty uit 2013 online kijken?

Alle 6 seizoenen van Rick and Morty zijn momenteel nog maar bij één streamingdienst in Nederland online te kijken. Eerder waren er meerdere video on demand-platforms die de titel in hun aanbod opgenomen hadden, maar inmiddels is dat niet meer het geval. In de onderstaande tabel vind je waar je naar de bekroonde animatieserie kunt kijken.

📀 Bol.com➡️ Ga direct naar Rick and Morty bij Bol.com. Je kunt de dvd-box en Blu-ray bij de online winkel Bol.com vinden.
📀 Amazon.nl➡️ Ga direct naar Rick and Morty bij Amazon.nl. Ook bij Amazon’s webwinkel is de dvd-box (of Blu-ray) te vinden.
✔️ HBO MaxMomenteel stream je Rick and Morty bij HBO Max in Nederland. Alle 6 seizoenen van de serie zijn exclusief op deze streamingdienst te zien.
NetflixSinds augustus 2022 is Rick and Morty helaas niet meer te bekijken op Netflix. Je leest er hier alles over.
⛔️ Amazon Prime VideoOok Amazon’s streamingdienst Prime Video heeft helaas R&M niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Rick and Morty nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.
⛔️ Ziggo Movies & SeriesBij Ziggo’s eigen streamingdienst Movies & Series kun je deze serie jammer genoeg niet zien.

Verhaal van Rick and Morty (2013-)

Rick and Morty is de met Emmy® awards bekroonde comedyserie van Adult Swim waarin een gestoorde maar geniale geleerde zijn verlegen kleinzoon in wekelijkse afleveringen van een half uur het universum doorsleurt op allerlei bizar gevaarlijke avonturen. Rick Sanchez woont bij de familie van zijn dochter Beth en sleept haar, zijn schoonzoon Jerry, zijn kleindochter Summer en zijn kleinzoon Morty continu mee op intergalactische uitjes.

Streaming informatie over de serie (+ trailer)

TitelRick and Morty
SoortSerie
Jaar2013-
Duur6 seizoenen
CategorieAnimatie, Avontuur, Komedie
IMDb9,2 uit 496.000 stemmen
MakersDan Harmon, Justin Roiland
CastJustin Roiland, Spencer Grammar, Chris Parnell, Sarah Chalke, Kari Wahlgren, Dan Harmon, Maurice Lamarche, Tom Kenny, Brandon Johnson