Waar kun je de film ‘Parasite’ (2019) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film ‘Parasite’ online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan of deze titel uit 2019 met een IMDb-score van 8.5 uit 10 op het moment van schrijven te zien is op streamingdiensten als Amazon Prime Video, Apple TV+, CANAL+, Disney+HBO MaxNetflix, NLZIET, Pathé Thuis, SkyShowtime, ViaplayVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Film ‘Parasite’ uit 2019 online kijken: bij welke streamingdiensten kan dat?

De film Parasite is een titel uit het jaar 2019 in het genre ‘Drama’. Hij wordt door kijkers gemiddeld beoordeeld met een score van 8.5, maar waar kun je deze film als streamer eigenlijk online vinden? Dat hebben we in de onderstaande tabel samengevat op basis de meest recente bij ons bekende gegevens. De beschikbaarheid is altijd onderhevig aan live wijzigingen in het aanbod van de video on demand-platforms. Hiervoor kun je ook het aanbod van al deze streamingdiensten raadplegen en via de link in de tabel kun je de officiële website van de desbetreffende videodienst bezoeken.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar Parasite bij NLZIET. Deze streamingdienst biedt de film momenteel aan via het aanbod van de NPO zonder aanvullende kosten als abonnee. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 14 dagen gratis.
✅ Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar Parasite bij Pathé Thuis. Hier is de film op het moment van schrijven te zien. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⌛️ HBO MaxVoorheen kon je als abonnee van HBO Max in Nederland naar de Koreaanse hitfilm kijken, maar bij onze laatste check was dat niet meer mogelijk. Je kunt zelf op de website van HBO Max kijken of de film inmiddels weer in het aanbod te vinden is.
⛔ Disney+Als abonnee van Disney+ kijk je naar films van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Deze titel is er momenteel echter niet te vinden.
⛔ ViaplayViaplay staat bekend om het grote sportaanbod, maar er zijn ook veel films en series te zien. Deze titel is echter niet in het aanbod opgenomen op het moment van schrijven.
⛔ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Prime Video, de streamingdienst van Amazon, kun je op het moment van schrijven niet naar deze titel kijken.
⛔ CANAL+Bij CANAL+ maakt deze titel momenteel geen onderdeel van het film- en serieaanbod uit.
⛔ Apple TV+In het aanbod van Apple TV+ is deze film momenteel niet te vinden.
⛔ NetflixJe kunt met een abonnement bij Netflix momenteel niet naar Parasite kijken in Nederland.
⛔ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔ VideolandMomenteel heb je als abonnee van Videoland geen toegang tot Parasite.

Gratis online kijken naar Parasite

Uit het bovenstaande overzicht blijkt dat de film Parasite bij onze laatste check niet op Amazon Prime Video, niet op Apple TV+, niet op CANAL+, niet op Disney+, niet op HBO Max, niet op Netflix, wel op NLZIET, wel op Pathé Thuis, niet op SkyShowtime, niet op Viaplay en niet op Videoland te zien is.

De beschikbaarheid van een gratis mogelijkheid om films en series als deze titel te kijken bij streamingdiensten hangt af van het toegepaste abonnementsmodel. In ons overzicht van alle streamingdiensten in Nederland vind je meer informatie over deze opties en daarnaast kun je het lijstje met de kosten per videodienst raadplegen om uit te vinden hoeveel een abonnement momenteel kost. Verder hebben we in ons artikel over gratis naar films en series op streamingdiensten kijken vermeld waar je momenteel kosteloze proefperiodes kunt gebruiken en hoe je maximale korting op een lidmaatschap kunt claimen.

Streaming informatie over deze film

De ontmoeting tussen twee families leidt tot een onhoudbare kettingreactie van ongelukken. Vier gewonnen Oscars in 2020: Beste Film, Beste Regisseur, Beste originele scenario en Beste Internationale Film.

TitelParasite
Jaar2019
SoortFilm
CategorieKomedie
IMDb-cijferGemiddeld 8.5 uit 10

Synopsis: HBO Max