Wanneer is ‘Outlander’ seizoen 7 te zien in Nederland?

Het is momenteel een van de populairste series die er is: Outlander. De eerste vijf seizoenen zijn op Netflix te vinden, op Ziggo Movies & Series bekijk je ook het zesde seizoen. Maar hoe zit het eigenlijk met het vervolg? Komt er een zevende seizoen? En wanneer is Outlander seizoen 7 te zien in Nederland? In dit artikel delen we alles wat we tot nu toe weten.

Wanneer is ‘Outlander’ seizoen 7 te zien in Nederland?

Eind december heeft de Amerikaanse zender STARZ de teaser van Outlander seizoen 7 met ons gedeeld. Naast een spectaculaire minuut vol nieuwe beelden maakten ze hiermee ook de releaseperiode duidelijk: in de zomer van 2023 kunnen we nieuwe afleveringen verwachten.

Deze zullen in Nederland op Ziggo Movies & Series verschijnen en later ook op Netflix. Op die laatste streamingdienst wachten we echter eerst nog op de afleveringen van seizoen 6, die ergens dit jaar zullen verschijnen.

Outlander | Season 7 Official Teaser | STARZ

Officiële releasedata van seizoen 7 op Ziggo Movies & Series en seizoen 6 op Netflix zijn er op dit moment nog niet. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via je mail.

Waar gaat het verhaal van ‘Outlander’ over?

Claire en Jamie hebben samen een thuis opgebouwd op Fraser’s Ridge. Nu moeten ze hun thuis verdedigen, niet alleen tegen krachten van buitenaf, maar ook tegen de toenemende conflicten binnen de gemeenschap die ze onder hun hoede hebben.

TitelOutlander
SoortSerie
Jaar2014-
Seizoenen8 seizoenen
CategorieDrama, Fantasy, Romantiek
IMDb8,4 uit 153.000 stemmen
NetwerkSTARZ
MakerRonald D. Moore
CastCaitríona Balfe, Sam Heughan, Duncan Lacroix, Sophie Skelton, Richard Rankin, Robias Menzies, César Domboy, Lauren Lyle, John Bell
KijkenBekijk direct op Ziggo Movies & Series
KijkenBekijk direct op Netflix

Komt er een Outlander seizoen 8 of is S7 het laatste seizoen van de serie?

Onlangs heeft STARZ bekendgemaakt dat een achtste seizoen er ook gaat komen. Dit deden ze door middel van onderstaand Twitterbericht. Wel is het belangrijk om te weten dat dit het laatste seizoen van de serie zal zijn. Na deze tien afleveringen is het dus klaar met Outlander.


Veelgestelde vragen

  • Waar kun je de serie Outlander online kijken?

    Outlander is zowel op Ziggo Movies & Series als op Netflix te zien in Nederland. Ziggo is echter de enige locatie waar het nieuwste zesde seizoen sinds maart 2022 te zien is.

  • Wanneer is Outlander seizoen 7 te zien in Nederland?

    Momenteel is nog niet bekend wanneer het zevende seizoen van Outlander precies te zien zal zijn op Ziggo Movies & Series, maar we weten wel dat dit in de zomer van 2023 is. Zodra er meer bekend is, laten we het weten via je mail.


Synopsis: Ziggo Movies & Series

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.