Wanneer komt ‘Only Murders in the Building’ seizoen 3 op Disney+?

Selena Gomez, Steve Martin en Martin Short als een hilarisch speurzoekerstrio dat in het New Yorkse Arconia-complex moorden oplost en daar een podcast over maakt. We hebben het natuurlijk over de komische misdaadserie Only Murders in the Building. De eerste twee seizoenen zijn nu op Disney+ te zien en nu zijn fans benieuwd of en wanneer er ook een derde deel van de serie zal volgen. Lees snel verder voor het antwoord op de vraag: wanneer komt Only Murders in the Building seizoen 3 op Disney+?

Wanneer komt Only Murders in the Building seizoen 3 op Disney+?

De serie met Selena Gomez, Martin Short en Steve Martin keert terug! We hoefden niet heel lang te wachten op dit goede nieuws. De eerste twee afleveringen van Only Murders in the Building seizoen 2 werden op 28 juni 2022 gelanceerd en op 13 juli 2022 werd door Variety al bekendgemaakt dat het speurderstrio nog niet klaar is met rondneuzen.

Dat de serie zo snel verlengd wordt, is op zich geen verrassing. Al sinds de lancering van het eerste seizoen is Only Murders in the Building ontzettend populair. Kijkers én critici zijn positief. Zo krijgt de serie op de website Rotten Tomatoes een score van maar liefst 100% en zijn IMDb-stemmers met een gemiddelde van een 8,1 ook erg enthousiast.

Een releasedatum van het derde seizoen is tot dusver helaas nog niet bekend, al zal dit waarschijnlijk in de zomer van 2023 zijn. Bij meer duidelijkheid laten we het je als eerste weten via je mail. Inmiddels is wel aangekondigd dat het derde seizoen er een nieuw castlid bij heeft en dit is niet de minste naam: Meryl Streep zal in de nieuwe afleveringen te zien zijn. Selena Gomez maakte dit door middel van onderstaand Instagram-bericht bekend.

Waar gaat het verhaal van Only Murders in the Building over?

Na de schokkende dood van Bunny Folger, de bestuursvoorzitter van de Arconia, haasten Charles (Steve Martin), Oliver (Martin Short) en Mabel (Selena Gomez) zich om haar moordenaar te ontmaskeren. Ze krijgen echter te maken met drie hobbels op de weg: het trio wordt publiekelijk betrokken bij de moord op Bunny, ze zijn nu het onderwerp van een concurrerende podcast en ze krijgen te maken met hun New Yorkse buren die allemaal denken dat ze een moord hebben gepleegd.

TitelOnly Murders in the Building
Jaar2021–
SoortSerie
Duur2 seizoenen
CategorieMisdaad, Drama, Komedie
IMDb8,1 uit 70.000 stemmen
MakersJohn Hoffman, Steve Martin
CastSelena Gomez, Steve Martin, Martin Short

Komt er een Only Murders in the Building seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

We weten helaas nog niet of er een vierde seizoen van Only Murders in the Building zal volgen. Gezien het grote succes en de snelle verlengingen met een tweede en een derde seizoen is de kans groot, maar hier kunnen we nu nog niks met zekerheid over zeggen. Zodra hier meer over bekend is, zal het nieuws uiteraard op de website van Streamwijzer geplaatst worden.

Welke teaser of trailer is er van Only Murders in the Building seizoen 3?

Er zijn momenteel nog geen beelden van het derde seizoen van Only Murders in the Building. Wel kun je hieronder de trailer checken van seizoen 2 om alvast op te warmen.

Only Murders in the Building Season 2 | Trailer | Hulu

Veelgestelde vragen

  • Waar kun je de serie Only Murders in the Building online kijken?

    Only Murders in the Building is een Hulu Original en verschijnt in Nederland enkel op de streamingdienst Disney+. De afleveringen zullen dan ook niet op Netflix, Amazon Prime Video of een ander video on demand-platform in Nederland te zien zijn.

  • Wanneer komt Only Murders in the Building op Disney+?

    Momenteel is nog niet bekend wanneer het derde seizoen van Only Murders in the Building zal volgen, maar waarschijnlijk zal dit in de zomer van 2023 zijn. Zodra er nieuws is, hoor je het als eerste via je mail.


Synopsis: The Walt Disney Company

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.