Waar kan ik de serie Only Murders in the Building (2021) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Only Murders in the Building’ online kijken kunnen. In de komische misdaadserie spelen absolute topacteurs als Selena Gomez, Steve Martin en Martin Short. In dit artikel geven wij aan aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Only Murders in the Building online kijken?

✅ Disney+: Beide seizoenen van deze serie zijn momenteel in Nederland exclusief te zien op de streamingdienst van The Walt Disney Company. Bekijk direct Only Murders in the Building bij Disney+.

⛔️ Deze serie is niet te zien in het Nederlandse aanbod van streamingdiensten als Netflix, Amazon Prime Video, HBO Max, Viaplay of Videoland.

Verhaal en trailer van Only Murders in the Building (serie, 1 seizoen)

In Only Murders in the Building volgen we drie vreemden van elkaar, Charles (Steve Martin), Oliver (Martin Short) en Mabel (Selena Gomez), die een obsessie voor waargebeurde misdaden met elkaar delen. Plotseling lopen ze elkaar tegen het lijf in een dergelijke situatie.

Only Murders in the Building Season 2 | Trailer | Hulu

Streaming informatie over de serie

Soort: Serie
Jaar: 2021
Duur: 1 seizoen met 8 afleveringen
Categorie: Misdaad, Drama, Komedie
Regisseur: Steve Martin, John Hoffman
Cast: Selena Gomez, Steve Martin, Martin Short

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.