Bloedstollende Deense misdaadserie is nu te bingewatchen

Fans van spannende Scandinavische series, opgelet! We hebben een gloednieuwe kijktip voor je. Canal+ Series heeft in mei de bloedstollende misdaadserie Norskov toegevoegd, die zich afspeelt in een klein stadje in Denemarken. Detective Tom Noack keert hier na twintig jaar terug en raakt vervolgens verzeild in een tweedstrijd tussen vriendschap en werk als blijkt dat een van zijn naasten nauwe banden heeft met het criminele circuit.

→ Meld je nu aan bij Canal Digitaal en kijk gratis de eerste week live en terug naar alle voetbalwedstrijden bij ESPN 1, 2, 3 én 4, bekroonde films & series, 60+ tv-zenders en meer ✅

Hier gaat de Deense misdaadserie ‘Norskov’ over

Norskov is een fictief havenstadje in het noorden van Denemarken. Tom Noack heeft twintig jaar geleden zijn biezen gepakt en is vertrokken, maar nu is hij terug om het drugscircuit aan te pakken. Al snel blijkt een van zijn goede vrienden hier echter bij betrokken te zijn.

Norskov kent inmiddels twee seizoenen en zestien afleveringen van een uur, dus hier kun je wel even mee vooruit. Kijkers waren destijds razendenthousiast over de titel, die meerdere prijsnominaties in de wacht wist te slepen en er op het Copenhagen TV Festival van 2017 met de prijs voor Beste Televisieserie vandoor ging.

Drie andere redenen om de serie te kijken:
1️⃣ Kijkers vergeleken de serie met het veelgeprezen The Wire
2️⃣ De serie besteedt veel aandacht aan de ontwikkeling van de personages en zorgt er zo voor dat je perfect kunt meeleven
3️⃣ Thomas Levin, die je ook kunt kennen van de populaire Deense serie Borgen, speelt de hoofdrol

‘Norskov’ kwam in mei naar Canal+ Series

Beide seizoenen van de bloedstollende misdaadserie zijn sinds kort te bingewatchen op Canal+ Series. Bij deze streamingdienst kijk je de eerste week gratis, waarna je vanaf €14,95 per maand al een abonnement kan afsluiten. Met dit abonnement kan je niet alleen naar tientallen films en series kijken, maar krijg je ook toegang tot ruim 60 tv-zenders en ESPN Compleet, om ook naar alle Eredivisiewedstrijden te kunnen kijken (plus de Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Europa League, Conference League, grote Amerikaanse sportcompetities als de NBA, NHL, NFL, MLB en nog veel meer).

Op de hoogte blijven van de nieuwste films en series op Canal+ Series? Houd dan vooral onze website in de gaten, laat je informeren via je mail of volg ons op social media. Bovendien geven wij altijd aan wanneer nieuwe films en series verwacht worden in onze wekelijkse Streamwijzer Top 10, dus neem ook zeker eens een kijkje bij die artikelen.

Meer informatie over de serie

Burgemeester Martin probeert de stad nieuw leven in te blazen door middel van een ambitieus bouwproject. Maar wanneer zijn oude vriend uit de gevangenis terugkeert naar de stad en betrokken raakt bij de lokale drugshandel, wordt Martin gedwongen om te kiezen tussen zijn vriend en zijn politieke ambities.

TitelNorskov
Jaar2015-2017
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalDeens
CategorieDrama, Misdaad
MakerDunja Gry Jensen
CastThomas Levin, Claus Riis Østergaard, Jacob Lohmann, Anne Sofie Espersen, Henrik Birch, Mathias Käki Jørgensen, Mette Marckmann

Synopsis: Canal+ Series

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.