Waar kun je de serie The Wire (2002) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie ‘The Wire’ online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan of deze titel uit 2002 met een IMDb-score van 9.3 uit 10 op het moment van schrijven te zien is op streamingdiensten als Amazon Prime Video, Apple TV+, CANAL+, CineMember, Disney+HBO MaxNetflix, NLZIET, Pathé Thuis, SkyShowtime, ViaplayVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Serie ‘The Wire’ uit 2002 online kijken: bij welke streamingdiensten kan dat?

De serie The Wire is een titel uit het jaar 2002 in het genre ‘Drama’. Hij wordt door kijkers gemiddeld beoordeeld met een score van 9.3, maar waar kun je deze serie als streamer eigenlijk online vinden? Dat hebben we in de onderstaande tabel samengevat op basis de meest recente bij ons bekende gegevens. De beschikbaarheid is altijd onderhevig aan live wijzigingen in het aanbod van de video on demand-platforms. Hiervoor kun je ook het aanbod van al deze streamingdiensten raadplegen en via de link in de tabel kun je de officiële website van de desbetreffende videodienst bezoeken.

💿 Bol➡️ Bekijk nu The Wire bij Bol. Je kunt de dvd of Blu-ray bij deze online winkel vinden.
✔️ HBO MaxMomenteel stream je ‘The Wire’ in het aanbod van HBO Max in Nederland.
⛔ Disney+Als abonnee van Disney+ kijk je naar films van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Deze titel is er momenteel echter niet te vinden.
⛔ ViaplayViaplay staat bekend om het grote sportaanbod, maar er zijn ook veel films en series te zien. Deze titel is echter niet in het aanbod opgenomen op het moment van schrijven.
⛔ Pathé ThuisJe kunt bij Pathé Thuis een breed aanbod van films huren of kopen zonder abonnement, maar deze titel is er niet te zien.
⛔ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Prime Video, de streamingdienst van Amazon, kun je op het moment van schrijven niet naar deze titel kijken.
⛔ NLZIETBij de laatste check vonden we deze serie niet terug in het aanbod van NLZIET.
⛔ CANAL+Bij CANAL+ maakt deze titel momenteel geen onderdeel van het film- en serieaanbod uit.
⛔ Apple TV+In het aanbod van Apple TV+ is deze serie momenteel niet te vinden.
⛔ NetflixJe kunt met een abonnement bij Netflix momenteel niet naar The Wire kijken in Nederland.
⛔ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔ VideolandMomenteel heb je als abonnee van Videoland geen toegang tot The Wire.

Gratis online kijken naar The Wire

Uit het bovenstaande overzicht blijkt dat de serie The Wire bij onze laatste check niet op Amazon Prime Video, niet op Apple TV+, niet op CANAL+, niet op Disney+, wel op HBO Max, niet op Netflix, niet op NLZIET, niet op Pathé Thuis, niet op SkyShowtime, niet op Viaplay en niet op Videoland te zien is.

De beschikbaarheid van een gratis mogelijkheid om films en series als deze titel te kijken bij streamingdiensten hangt af van het toegepaste abonnementsmodel. In ons overzicht van alle streamingdiensten in Nederland vind je meer informatie over deze opties en daarnaast kun je het lijstje met de kosten per videodienst raadplegen om uit te vinden hoeveel een abonnement momenteel kost. Verder hebben we in ons artikel over gratis naar films en series op streamingdiensten kijken vermeld waar je momenteel kosteloze proefperiodes kunt gebruiken en hoe je maximale korting op een lidmaatschap kunt claimen.

Streaming informatie over deze serie

Drugs. Corruptie. Dilemma’s. In de achterstandswijken. Aan de dokken. Op het stadhuis. In de scholen. En tot slot, in de media. De plaatsen en gezichten veranderen misschien, maar het spel blijft hetzelfde. Vijf seizoenen toptelevisie.

Titel The Wire
Jaar 2002
Soort Serie
Categorie Drama
IMDb-cijfer Gemiddeld 9.3 uit 10
Synopsis: HBO Max