Waar kan ik de film Niks Vreemds Aan (2021) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Niks Vreemds Aan online kijken kunnen. Één van de hoofdrolspeelsters, Ilse Warringa, is lekker bezig in de Nederlandse bioscopen. Naast Luizenmoeder – De Film schittert ze namelijk ook vanaf 19 augustus in deze Nederlandse komedie met onder andere Tina de Bruin, Peggy Vrijens en Loek Peters. In dit artikel geven wij aan aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Niks Vreemds Aan online kijken?

✅ Pathé Thuis: Bij deze streamingdienst is de film nu al te huur en te koop. Ga nu naar Niks Vreemds Aan bij Pathé Thuis.

⛔️ Deze serie is niet te zien in het Nederlandse aanbod van streamingdiensten als Netflix, Amazon Prime Video of Videoland.

Verhaal en trailer van Niks Vreemds Aan (2021)

Suus houdt van haar doorsnee leven en van haar man Mats, maar weet donders goed dat het vuur in haar huwelijk gedoofd is. In een poging om de passie te doen herleven, meldt ze hen in een spontane opwelling aan voor een swingers-app.

Niks Vreemds Aan | Officiële trailer | 19 augustus in de bioscoop

Streaming informatie over de film

Jaar: 2021
Soort: Film
Categorie: Komedie
Duur: 1 uur en 40 minuten
Regisseur: Andrejs Ekis
Cast: Ilse Warringa, Tina de Bruin, Peggy Vrijens, Loek Peters

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.