Vanaf 1 februari 2020 is het dan eindelijk zo ver. De vijf films van The Twilight Saga, met onder andere Robert Pattison, Kristen Stewart en Taylor Lautner, zijn nu op Netflix te zien! Bekijk hieronder de trailers, IMDb cijfers, verhalen en meer informatie over de films.

Het volledige aanbod van films en series op Netflix vind je bij de pagina Netflix aanbod. Verder is de volledige Twilight Saga ook hier te vinden.


Twilight (film, 2008) op Netflix Nederland

Middelbare scholier Bella Swan (Kristen Stewart), altijd een beetje een buitenbeentje, verwacht niet dat het leven veel zal veranderen als ze van het zonnige Arizona naar de regenachtige staat Washington verhuist. Dan ontmoet ze Edward Cullen (Robert Pattinson), een knappe maar mysterieuze tiener wiens ogen direct in haar ziel lijken te turen. Edward is een vampier wiens familie geen bloed drinkt, en Bella, verre van bang te zijn, gaat een gevaarlijke romance aan met haar onsterfelijke zielsverwant.

Titel: Twilight
Jaar: 2008
Soort: film
IMDb: 5.2
Trailer: Trailer
Direct kijken via Netflix: Kijken


The Twilight Saga: New Moon (film, 2009) op Netflix Nederland

Bella Swan staat op de drempel van haar 18e verjaardag en is zalig blij met haar ondode beau Edward Cullen. Terwijl ze haar verjaardag viert met Edward’s familie van `vegetarische’ vampieren, overtuigt een angstaanjagend incident Edward ervan dat hij gewoonweg te gevaarlijk is om in de buurt van zijn liefje te zijn. Hij besluit de stad Forks te verlaten om haar veiligheid te waarborgen – haar boos en depressief achterlatend.

Titel: The Twilight Saga: New Moon
Jaar: 2009
Soort: film
IMDb: 4.7
Trailer: Trailer
Direct kijken via Netflix: Kijken


The Twilight Saga: Eclipse (film, 2010) op Netflix Nederland

Het gevaar omringt Bella (Kristen Stewart) opnieuw, terwijl een reeks mysterieuze moorden Seattle terroriseert en een kwaadaardige vampier haar helse zoektocht naar wraak voortzet. Te midden van het tumult moet Bella kiezen tussen haar liefde voor Edward (Robert Pattinson) en haar vriendschap met Jacob (Taylor Lautner), in de wetenschap dat haar beslissing de langdurige vete tussen vampier en weerwolf kan aanwakkeren.

Titel: The Twilight Saga: Eclipse
Jaar: 2010
Soort: film
IMDb: 5.0
Trailer: Trailer
Direct kijken via Netflix: Kijken


The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1 (film, 2011) op Netflix Nederland

Eindelijk gaan Bella (Kristen Stewart) en Edward (Robert Pattinson) trouwen. Wanneer Jacob (Taylor Lautner) erachter komt dat Bella haar huwelijksreis als mens wil doorbrengen, is hij ontzet — want Edward’s passie kan haar per ongeluk doden. Bella overleeft haar huwelijksreis inderdaad, maar er ontstaat een nieuwe complicatie wanneer ze ontdekt dat ze zwanger is — en het kind groeit in een alarmerend tempo. De zwangerschap zet de wolven tegen Bella en Edward op, maar Jacob zweert dat hij zijn vriendin zal beschermen.

Titel: The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1
Jaar: 2011
Soort: film
IMDb: 4.9
Trailer: Trailer
Direct kijken via Netflix: Kijken


The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2 (film, 2012) op Netflix Nederland

Bella (Kristen Stewart) ontwaakt – als vampier – uit haar levensbedreigende arbeid, en haar pasgeboren dochter, Renesmee, blijkt inderdaad heel bijzonder te zijn. Terwijl Bella zich aan haar nieuwe staat van zijn aanpast, ervaart Renesmee een versnelde groei. Wanneer de Volturi van het bestaan van de baby leren, verklaren ze haar tot een gruwel en veroordelen ze de Cullens tot de dood. Bella, Edward (Robert Pattinson) en de rest van de clan zoeken hulp bij bondgenoten over de hele wereld om hun familie te beschermen.

Titel: The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2
Jaar: 2012
Soort: film
IMDb: 5.5
Trailer: Trailer
Direct kijken via Netflix: Kijken