Netflix maakt nieuwe seizoen van ‘Virgin River’ éxtra lang

We hebben weer een gloednieuwe mededeling over het vierde seizoen van Virgin River op Netflix! Er zullen namelijk extra veel afleveringen worden gemaakt. In plaats van de gebruikelijke 10 episodes per seizoen kun je maar liefst 12 afleveringen verwachten!

➝ De Virgin River-boeken van Robyn Carr, waarop de Netflix-serie gebaseerd is, vind je hier 📚

Vierde seizoen van Virgin River krijgen van Netflix elk niet 10, maar 12 afleveringen

In seizoen 1 tot en met 3 van Virgin River kregen we steeds 10 afleveringen van ± 45 minuten per stuk voorgeschoteld, maar in een Instagram-video laten Colin Lawrence (John Preacher) en Benjamin Hollingsworth (Dan Brady) weten dat er in seizoen 4 maar liefst 12 afleveringen zullen verschijnen.

Virgin River krijgt van Netflix vierde en vijfde seizoen

Vorige week liet Netflix via een Instagram-bericht nog weten dat er een dubbele verlenging van de romantische dramaserie aan zit te komen: “Jack en Mel komen officieel terug: seizoen 4 én 5 van Virgin River zijn bevestigd 🥰” Op het moment van schrijven is nog niet bekend wanneer seizoen 4 en 5 naar Netflix komen. We zullen naar alle waarschijnlijkheid in ieder geval tot 2022 moeten wachten tot we van seizoen 4 van Virgin River op Netflix kunnen genieten, maar hierover is nog niets bevestigd door de streamingdienst.

Meer informatie over de serie

Een verpleegster uit LA wil een nieuwe start maken. Ze verhuist naar een afgelegen stadje in het noorden van Californië en is verrast door wat en wie ze daar aantreft.

TitelVirgin River
SoortSerie
Jaar2019
TaalEngels
Duur5 seizoenen
CategorieDrama, Romantiek, Romantische dramaserie
IMDb7,4 uit 30.000 stemmen
RegisseurSue Tenney
CastAlexandra Breckenridge, Martin Henderson, Colin Lawrence, Lauren Hammersley, Tim Matheson, Benjamin Hollingsworth, Grayson Maxwell Gurnsey, Nicola Cavendish, Annette O’Toole
KijkenBekijk direct bij Netflix