Waar kun je de film ‘Memory’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Memory (2022) online kijken kunnen. In deze actiethriller speelt Liam Neeson de rol van huurmoordenaar Alex. Als hij een opdracht weigert, worden de rollen omgedraaid en wordt hij ineens zelf het doelwit. En dan laat zijn geheugen hem ook nog eens steeds meer in de steek. In dit artikel geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Disney+, Pathé Thuis, SkyShowtime, Amazon Prime Video, HBO Max, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Memory’ (2022) online kijken?

Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Memory bij Pathé Thuis. De film is hier sinds september zonder abonnement te bekijken. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
Amazon Prime Video➡️ Ga meteen naar Memory bij Amazon Prime Video. Je kunt nu de eerste 30 dagen gratis kijken naar alle films en series op deze streamingdienst.
⛔️ Disney+Memory is niet te vinden in het aanbod van Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Memory niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Memory nu niet te zien.
⛔️ VideolandDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Videoland.

Verhaal en trailer van ‘Memory’ (2022)

Wanneer huurmoordenaar Alex (Liam Neeson) een opdracht weigert, draaien de rollen om en wordt hij zelf het doelwit. In een spannende race tegen de klok probeert hij zijn belagers op te sporen, voordat zij of FBI-agent Vincent Serra (Guy Pearce) hem vinden. Intussen laat zijn geheugen hem steeds meer in de steek, waardoor hij niet meer kan vertrouwen op zijn eigen acties.

Streaming informatie over de film

TitelMemory
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 54 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Thriller
RegisseurMartin Campbell
CastLiam Neeson, Guy Pearce, Monica Bellucci

Synopsis: The Searchers

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.