Actiethriller ‘Memory’ met Liam Neeson nu te huur bij Pathé Thuis

Hoewel Liam Neeson onlangs al zeventig kaarsjes heeft uitgeblazen, mag hij nog steeds met recht de koning van de actiefilms genoemd worden. In 2022 verscheen hij niet alleen in de snoeiharde actiethriller Blacklight, maar ook in Memory. In deze film speelt hij een huurmoordenaar met Alzheimer. Klinkt dat interessant? Mooi, want je kunt de film vanaf vandaag, vrijdag 16 september 2022, huren bij Pathé Thuis.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Gloednieuwe actiethriller ‘Memory’ met Liam Neeson

In Memory speelt Liam Neeson de rol van huurmoordenaar Alex. Als hij een opdracht weigert, worden de rollen omgedraaid en wordt hij ineens zelf het doelwit. Terwijl hij zijn belagers moet opsporen, zitten zij juist hem op de hielen. En dan is er ook nog FBI-agent Vincent Serra (Guy Pearce) die hem wil oppakken én laat zijn geheugen hem steeds meer in de steek.

Leuk feitje: deze actiefilm is een remake van de Vlaams-Nederlandse misdaadthriller De zaak Alzheimer (2003). De film wordt geregisseerd door Martin Campbell, die eerder meewerkte aan Bond-film Casino Royale en The Foreigner. De scriptschrijver was betrokken bij de populaire serie The Bridge. Een aantal grote namen zijn dus voor en achter de camera verantwoordelijk voor deze bloedstollend spannende thriller. Bekijk de eerste beelden alvast hieronder.

Vanaf 16 september is ‘Memory’ te huur bij Pathé Thuis

Vanaf vrijdag 16 september 2022 is Memory eindelijk te huur bij TVOD-streamingdienst Pathé Thuis. Eerder kon je hem al kopen voor €9,99, maar nu kun je hem dus ook voor een lagere prijs bekijken. Hier ben je slechts €4,99 voor kwijt. Koop je de film, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan. Je kunt hem dan zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de actiethriller vervolgens uit je bibliotheek.

Verhaal en informatie van de film

Wanneer huurmoordenaar Alex (Liam Neeson) een opdracht weigert, draaien de rollen om en wordt hij zelf het doelwit. In een spannende race tegen de klok probeert hij zijn belagers op te sporen, voordat zij of FBI-agent Vincent Serra (Guy Pearce) hem vinden. Intussen laat zijn geheugen hem steeds meer in de steek, waardoor hij niet meer kan vertrouwen op zijn eigen acties.

TitelMemory
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 54 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Thriller
RegisseurMartin Campbell
CastLiam Neeson, Guy Pearce, Monica Bellucci

Synopsis: The Searchers

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.