Komt er een ‘Máxima’ seizoen 2 op Videoland?

Het is tijd voor een splinternieuwe serie op Videoland die zeer geschikt is voor fans van The Crown. We hebben het natuurlijk over Máxima. In deze zesdelige serie duiken we in het leven en verleden van de Argentijnse koningin. Maar veel mensen vragen zich af of het verhaal na zes afleveringen klaar is. Komt er nog een seizoen 2 van Máxima? En wanneer dan? Wij zetten alle informatie voor je op een rijtje.

Komt er een tweede seizoen van ‘Máxima’?

Máxima is een nieuwe Videoland Original. Het verhaal draait om Máxima Zorreguieta, van haar jeugd in Argentinië en New York tot haar ontmoeting met kroonprins Willem-Alexander. De serie heeft rollen voor Delfina Chaves en Martijn Lakemeier. Het eerste seizoen bestaat uit zes afleveringen, maar komt er daarna nog meer?

Goed nieuws! Onlangs heeft Videoland, nog voor het verschijnen van de allereerste aflevering, laten weten dat er inderdaad een tweede seizoen komt. Maar allereerst kun je vanaf 20 april iedere zaterdag een aflevering bekijken op Videoland. Dit is het uitzendschema van het eerste seizoen:

AfleveringWeekdagDatumOok op RTL?
1Zaterdag20 april 2024✔️
2Zaterdag20 april 2024✖️
3Zaterdag27 april 2024✖️
4Zaterdag4 mei 2024✖️
5Zaterdag11 mei 2024✖️
6Zaterdag18 mei 2024✖️

Wanneer komt ‘Máxima’ seizoen 2 op Videoland?

Het is op dit moment dus wel al duidelijk dát er een Máxima seizoen 2 gemaakt gaat worden door Videoland. De opnames starten in oktober, dus de nieuwe afleveringen komen waarschijnlijk ergens in 2025. Zodra we meer informatie krijgen van de streamingdienst, delen we dit direct met je via je mail, onze website en onze social media-kanalen.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series per maand. Ook publiceren we wekelijks de Streamwijzer top 10, met de leukste titels van de komende week.

Verhaal en trailer van de serie

De zesdelige high-end dramaserie vertelt het fascinerende levensverhaal van Koningin Máxima tot aan de verloving met de Nederlandse kroonprins, gebaseerd op de bestseller van Marcia Luyten.


Synopsis: Videoland

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.