Waar kun je de docuserie ‘Max Verstappen: Off the Beaten Track’ (2024) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Max Verstappen: Off the Beaten Track (2024) online kijken kunnen. In deze gloednieuwe driedelige documentairereeks krijgen we een unieke inkijk in het leven van Max Verstappen buiten het circuit. Hieronder geven wij aan aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NetflixAmazon Prime VideoDisney+VideolandSkyShowtimeHBO Max of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘Max Verstappen: Off the Beaten Track’ (2024) online kijken?

Max Verstappen: Off the Beaten Track ging op donderdag 15 februari 2024 in première. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van de serie per videodienst in Nederland.

✅ Viaplay➡️ Ga meteen naar Max Verstappen: Off the Beaten Track bij Viaplay in Nederland. De drie afleveringen verschijnen op donderdag 15 februari, donderdag 22 februari en donderdag 29 februari. Ook andere documentaires over Max Verstappen zijn hier te vinden. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je er gratis een abonnement op F1 TV Pro bij.
⛔️ Disney+De streamingdienst van The Walt Disney Company heeft Max Verstappen: Off the Beaten Track helaas niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze serie niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je deze driedelige documentaireserie jammer genoeg niet zien.
⛔️ Prime VideoOp Prime Video, de streamingdienst van Amazon, is de serie Max Verstappen: Off the Beaten Track niet te zien.
⛔️ SkyShowtimeDit video on demand-platform heeft de titel niet in haar catalogus opgenomen.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Uitzendschema van docuserie ‘Max Verstappen: Off the Beaten Track’

Vanaf donderdag 15 februari is de serie Max Verstappen: Off the Beaten Track te streamen bij Viaplay. In totaal gaan er drie afleveringen komen en ziet het uitzendschema er als volgt uit.

AfleveringWeekdagReleasedatum
1Donderdag15 februari 2024
2Donderdag22 februari 2024
3Donderdag29 februari 2024

Verhaal van ‘Max Verstappen: Off the Beaten Track’ (2024)

In drie afleveringen maakt de kijker kennis met een andere kant van Max Verstappen, die niet eerder door camera’s is vastgelegd. Iedere aflevering belicht een ander aspect uit het leven van Verstappen buiten het circuit. In een intieme setting is de kijker onderdeel van het andere leven van de drievoudig wereldkampioen. Zijn leven en ongeëvenaard talent reiken veel verder dan de Formule 1-paddock. Zo zet Verstappen een belangrijke carrièrestap als medeoprichter en drijvende kracht achter ‘Verstappen.com Racing’, waarbij hij te zien is in de rol van mentor en testrijder voor vriend Thierry Vermeulen, tijdens diens voorbereiding op het DTM-kampioenschap. Daarnaast legt de serie zijn passie en toewijding voor simracen met ‘Team Redline’ vast. Tot slot wordt ook zijn zakelijk inzicht onder de loep genomen, waarin hij wordt begeleid door manager Raymond Vermeulen.

Streaming informatie over de serie

TitelMax Verstappen: Off the Beaten Track
Jaar2024
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands, Engels
CategorieDocumentaire

Synopsis: Viaplay

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.