Veel lof voor de eerste aflevering van ‘The Mandalorian’ seizoen 3: “Extreem goed”

Na jaren van aftellen was het gisteren eindelijk zover: het derde seizoen van The Mandalorian ging van start op Disney+. Een hele hoop mensen zaten verwachtingsvol voor de buis om te zien hoe de avonturen van Djin Djarin en Grogu verder zouden gaan. Maar wat vonden ze er eigenlijk van? Was het het wachten waard of viel het misschien toch een beetje tegen? Dat laatste blijkt in ieder geval zeker niet het geval, want het regent lof en enthousiasme. Hieronder vind je een greep uit de eerste reacties op The Mandalorian seizoen 3.

Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Kijkers zijn enorm enthousiast over eerste aflevering van ‘The Mandalorian’ seizoen 3

Op woensdag 1 maart ging het derde seizoen van The Mandalorian, na twee jaar wachten, eindelijk in première. De verwachtingen waren dus hooggespannen, maar werden volgens veel kijkers wel waargemaakt. Het regent op Twitter positieve reacties. Kijkers hebben weer genoten van het begin, raken niet uitgepraat over het feit dat Pedro Pascal op dit moment in twee gigantische hitseries speelt (hij is ook te zien in HBO Max-serie The Last of Us) en moeten lachen om Grogu.

Natuurlijk was niet iedereen enthousiast. Zo waren een aantal kijkers teleurgesteld door de korte speelduur van de eerste aflevering, die zonder credits maar ongeveer een dik halfuur van je tijd in beslag nam. Een andere kijker vergelijkt The Mandalorian met Andor en moet concluderen dat hij die tweede beter vond. Hieronder hebben we een aantal van de interessantste reacties voor je verzameld.

‘The Mandalorian’ is iedere woensdag te zien op Disney+

Disney+ voegde de allereerste aflevering van The Mandalorian seizoen 3 op woensdag 1 maart toe. Dit betekent dat je vanaf nu iedere woensdag klaar kunt gaan zitten voor een gloednieuwe episode. Aangezien dit seizoen uit acht afleveringen bestaat, net zoals de vorige twee, valt de seizoensfinale deze keer op 19 april 2023. Hieronder zie je alle informatie nog even op een rijtje in het uitzendschema.

AfleveringWeekdagDatum Nederlandse tijd
1Woensdag1 maart 202309:00 uur
2Woensdag8 maart 202309:00 uur
3Woensdag15 maart 202309:00 uur
4Woensdag22 maart 202309:00 uur
5Woensdag29 maart 202309:00 uur
6Woensdag5 april 202309:00 uur
7Woensdag12 april 202309:00 uur
8Woensdag19 april 202309:00 uur

Meer informatie over de serie

De reizen van de Mandalorian door het Star Wars-universum gaan door. Ooit een eenzame premiejager, wordt Din Djarin (Mandalorian) herenigd met Grogu. Hij zal oude bondgenoten tegenkomen en nieuwe vijanden maken terwijl hij en Grogu de reis samen voortzetten.

TitelThe Mandalorian
Jaar2019-
SoortSerie
Duur3 seizoenen
TaalEngels
CategorieFantasy, Actie, Avontuur
IMDb8,7 uit 498.000 stemmen
RegisseurJon Favreau
CastPedro Pascal, Gina Carano, Giancarlo Esposito, Carl Weathers, Misty Rosas, Chris Bartlett, Rio Hackford, Ming-Na Wen, Katy O’Brian

Synopsis: The Walt Disney Company

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.