Staat of komt ‘Madame Web’ (2024) op Netflix in Nederland?

Een tijdje terug schitterde Madame Web op het witte doek. Mocht jij hem gemist hebben, dan vraag je je misschien wel af waar de film op dit moment te streamen is. Zo krijgen wij veel de vraag of Madame Web op Netflix staat of komt. In dit artikel delen we alles wat we tot nu toe weten.

Staat of komt ‘Madame Web’ op Netflix?

In februari verscheen Madame Web op het grote scherm. In deze superheldenfilm wordt de ‘origin story’ van Madame Web verteld, vertolkt door Dakota Johnson. Veel mensen vragen zich af of Madame Web op Netflix staat of daar in de toekomst heen komt.

Helaas is het op dit moment nog niet bekend of Netflix de uitzendrechten van de film bemachtigd heeft—of dit überhaupt van plan is. Uiteraard hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als dit verandert en Madame Web wel naar de streaminggigant komt.

Waar kun je ‘Madame Web’ online kijken?

Madame Web is voorlopig dus nog niet op Netflix te vinden, maar kun je hem wel ergens anders online kijken? En waar dan? Hieronder laten we de meest recente informatie zien.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Madame Web bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film onlangs toe aan het aanbod. En als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
🔜 SkyShowtime➡️ Ga direct naar SkyShowtime. De film is gedistribueerd door Sony Pictures Releasing via Universal Pictures. Dit is een filmstudio die onderdeel uitmaakt van NBCUniversal, wat op zijn beurt weer onder Comcast Corporation valt. De kans is dan ook groot dat dit bedrijf de film zal willen uitbrengen op haar nieuwe streamingdienst SkyShowtime, al is dit nog niet officieel bevestigd.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
Disney+Disney+ heeft Madame Web niet in het aanbod opgenomen. De vraag is ook of dit gaat gebeuren. Hoewel de film een verhaal vertelt uit de Marvel Comics, liggen de rechten in handen van Sony Pictures en zijn zij niet direct verbonden met Disney+. Net zoals de Spider-Man-films betekent dit dat Madame Web niet direct op Disney+ verschijnt.
⛔️ HBO MaxMadame Web is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Meer informatie over de film

“Intussen in een ander universum…” Madame Web is de ‘origin story’ van een van de meest mysterieuze heldinnen uit het Marvel-universum, maar is geen typische superheldenfilm. In deze spannende thriller is Dakota Johnson te zien als Cassandra Web, een ambulancemedewerker uit Manhattan die ontdekt dat ze mogelijk helderziend is. Als ze geconfronteerd wordt met haar verleden sluit ze een verbond met drie jonge vrouwen die een grootse toekomst te wachten staat. Maar dan moeten ze wel de gevaren van het heden zien te overleven.

TitelMadame Web
Jaar2024
SoortFilm
Duur1 uur en 56 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Thriller
RegisseurS.J. Clarkson
CastDakota Johnson, Celeste O’Connor, Sydney Sweeney, Isabela Merced, Tahar Rahim, Emma Roberts, Mike Epps, Zosia Mamet, Adam Scott

Synopsis: Sony Pictures Releasing (via Universal)

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.