Waar kun je de film ‘Madame Web’ (2024) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Madame Web (2024) online kijken kunnen. In deze actiethriller wordt de ‘origin story’ van Madame Web verteld. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Madame Web’ (2024) online kijken?

Madame Web draait vanaf 15 februari 2024 in de Nederlandse bioscopen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Madame Web bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt films vaak als een van de eersten toe aan het aanbod, maar een releasedatum is er nu nog niet. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
🔜 SkyShowtime➡️ Ga direct naar SkyShowtime. De film is gedistribueerd door Sony Pictures Releasing via Universal Pictures. Dit is een filmstudio die onderdeel uitmaakt van NBCUniversal, wat op zijn beurt weer onder Comcast Corporation valt. De kans is dan ook groot dat dit bedrijf de film zal willen uitbrengen op haar nieuwe streamingdienst SkyShowtime, al is dit nog niet officieel bevestigd.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
Disney+Disney+ heeft Madame Web niet in het aanbod opgenomen. De vraag is ook of dit gaat gebeuren. Hoewel de film een verhaal vertelt uit de Marvel Comics, liggen de rechten in handen van Sony Pictures en zijn zij niet direct verbonden met Disney+. Net zoals de Spider-Man-films betekent dit dat Madame Web niet direct op Disney+ verschijnt.
⛔️ HBO MaxMadame Web is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Madame Web’ (2024)

“Intussen in een ander universum…” Madame Web is de ‘origin story’ van een van de meest mysterieuze heldinnen uit het Marvel-universum, maar is geen typische superheldenfilm. In deze spannende thriller is Dakota Johnson te zien als Cassandra Web, een ambulancemedewerker uit Manhattan die ontdekt dat ze mogelijk helderziend is. Als ze geconfronteerd wordt met haar verleden sluit ze een verbond met drie jonge vrouwen die een grootse toekomst te wachten staat. Maar dan moeten ze wel de gevaren van het heden zien te overleven.

Streaming informatie over de film

TitelMadame Web
Jaar2024
SoortFilm
Duur1 uur en 56 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Thriller
RegisseurS.J. Clarkson
CastDakota Johnson, Celeste O’Connor, Sydney Sweeney, Isabela Merced, Tahar Rahim, Emma Roberts, Mike Epps, Zosia Mamet, Adam Scott

Synopsis: Sony Pictures Releasing (via Universal)

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.