Waar kun je de film ‘Mad Max: Fury Road’ (2015) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film ‘Mad Max: Fury Road’ online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan of deze titel uit 2015 met een IMDb-score van 8.1 uit 10 op het moment van schrijven te zien is op streamingdiensten als Apple TV+, Disney+HBO MaxNetflix, NLZIET, Pathé Thuis, Prime Video, SkyShowtime, ViaplayVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Film ‘Mad Max: Fury Road’ uit 2015 online kijken: bij welke streamingdiensten kan dat?

De film Mad Max: Fury Road is een titel uit het jaar 2015 in het genre ‘Avontuur’. Hij wordt door kijkers gemiddeld beoordeeld met een score van 8.1, maar waar kun je deze film als streamer eigenlijk online vinden? Dat hebben we in de onderstaande tabel samengevat op basis de meest recente bij ons bekende gegevens. De beschikbaarheid is altijd onderhevig aan live wijzigingen in het aanbod van de video on demand-platforms. Hiervoor kun je ook het aanbod van al deze streamingdiensten raadplegen en via de link in de tabel kun je de officiële website van de desbetreffende videodienst bezoeken.

⛔ Disney+Als abonnee van Disney+ kijk je naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Deze titel is er momenteel echter niet te vinden.
✔️ HBO MaxMomenteel stream je ‘Mad Max: Fury Road’ in het aanbod van HBO Max in Nederland.
⛔ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
✅ Prime Video➡️ Ga direct naar ‘Mad Max: Fury Road’ bij Amazon Prime Video. Hier is de film op het moment van schrijven te zien. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 30 dagen gratis.
⛔ ViaplayViaplay staat bekend om het grote sportaanbod, maar er zijn ook veel films en series te zien. Deze titel is echter niet in het aanbod opgenomen op het moment van schrijven.
✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar ‘Mad Max: Fury Road’ bij Pathé Thuis. Hier is de film op het moment van schrijven te zien. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔ NLZIETBij de laatste check vonden we deze film niet terug in het aanbod van NLZIET.
⛔ Apple TV+In het aanbod van Apple TV+ is deze film momenteel niet te vinden.
⛔ CineMemberVia het aanbod van CineMember kun je deze film nu niet streamen.
💿 BolJe kunt mogelijk de dvd of Blu-ray bij deze online winkel vinden. 👉 Bekijk nu ‘Mad Max: Fury Road’ bij Bol.
⛔ NetflixJe kunt met een abonnement bij Netflix momenteel niet naar Mad Max: Fury Road kijken in Nederland.
⛔ VideolandMomenteel heb je als abonnee van Videoland geen toegang tot Mad Max: Fury Road.

Gratis online kijken naar Mad Max: Fury Road

Uit het bovenstaande overzicht blijkt dat de film Mad Max: Fury Road bij onze laatste check wel op Amazon Prime Video, niet op Apple TV+, niet op Disney+, wel op HBO Max, niet op Netflix, niet op NLZIET, wel op Pathé Thuis, niet op SkyShowtime, niet op Viaplay en niet op Videoland te zien is.

De beschikbaarheid van een gratis mogelijkheid om films en series als deze titel te kijken bij streamingdiensten hangt af van het toegepaste abonnementsmodel. In ons overzicht van alle streamingdiensten in Nederland vind je meer informatie over deze opties en daarnaast kun je het lijstje met de kosten per videodienst raadplegen om uit te vinden hoeveel een abonnement momenteel kost. Verder hebben we in ons artikel over gratis naar films en series op streamingdiensten kijken vermeld waar je momenteel kosteloze proefperiodes kunt gebruiken en hoe je maximale korting op een lidmaatschap kunt claimen.

Streaminginformatie over deze film

Furiosa is op de vlucht voor de tiran Immortan Joe als ze Max tegenkomt. Max is ervan overtuigd dat hij alleen kan overleven als hij in zijn eentje opereert, maar wordt al snel onderdeel van de bloedstollende ‘Road War’.

TitelMad Max: Fury Road
Jaar2015
SoortFilm
CategorieAvontuur
IMDb-cijferGemiddeld 8.1 uit 10

Synopsis: Pathé Thuis