‘LOL: Last One Laughing’ is nu te bingen en dit vinden kijkers ervan: “Tranen van het lachen”

Vorige week verschenen de eerste afleveringen van de gloednieuwe comedyshow LOL: Last One Laughing op Amazon Prime Video en vanaf vandaag staat ook de rest van het seizoen online. Tien cabaretiers worden opgesloten in een ruimte met vijftig camera’s met één doel: zes uur lang niet lachen. Zelfs de allerkleinste glimlach wordt genadeloos afgestraft—en dit levert hilarische beelden op. Maar wat vonden kijkers er eigenlijk van? In dit artikel vind je een greep uit de eerste reacties op LOL: Last One Laughing.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Kijkers liggen in een deuk door ‘Last One Laughing’

De internationale hit Last One Laughing kwam op 20 januari 2023 naar Amazon Prime Video. In het programma worden comedians Henry van Loon, Tineke Schouten, Roué Verveer, Ruben van der Meer, Nienke Plas, Rayen Panday, Stefano Keizers, Alex Ploeg, Soundos El Ahmadi en Bas Hoeflaak zes uur lang opgesloten in een kamer. Ze proberen elkaar aan het lachen maken, maar dát is nu juist wat niet mag. Wie het laatst lacht, gaat er met 50.000 euro vandoor.

Vanaf vandaag, vrijdag 27 januari, zijn ook de laatste drie afleveringen van het eerste seizoen beschikbaar. Veel kijkers hebben de eerste helft van de serie al gezien en waren hier erg over te spreken. “Eindelijk een origineel en enorm grappig spelprogramma,” zegt een van hen bijvoorbeeld. Natuurlijk is niet iedereen enthousiast. Zo zegt een andere kijker: “Ik kan zo meedoen, want ik heb nog geen enkele keer gelachen.” Hieronder hebben we de leukste reacties voor je verzameld.

‘LOL: Last One Laughing’ is nu te bingen op Amazon Prime Video

De eerste drie afleveringen van de serie verschenen op vrijdag 20 januari op Amazon Prime Video, de overige drie afleveringen volgden op vrijdag 27 januari. Het complete eerste seizoen is nu dus te bingen op de streamingdienst van Amazon.

Daarnaast vind je ook ook de andere versies van de serie in het aanbod van het video on demand-platform. Het format is namelijk een wereldwijd succes en is eerder uitgebracht in onder meer Australië, Mexico, Canada, Spanje, Frankrijk, Italië en Duitsland.

→ Enthousiast geworden? Bekijk LOL: Last One Laughing op Amazon Prime Video 😂

Last One Laughing Nederland | Officiële Trailer | Prime Video NL

Meer informatie over de serie

Philippe Geubels en Jeroom Snelders presenteren LOL: Last One Laughing Nederland. Tien talenten (Tineke Schouten, Ruben van der Meer, Alex Ploeg, Roué Verveer, Rayen Panday, Henry van Loon, Soundos El Amhadi, Stefano Keizers, Nienke Plas en Bas Hoeflaak) zitten zes lachloze uren vast. Wie zal niet lachen? De prijs: 50.000 euro voor het goede doel.

TitelLOL: Last One Laughing Nederland
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieCabaret
PresentatorenPhilippe Geubels, Jeroom Snelders
CabaretiersTineke Schouten, Ruben van der Meer, Alex Ploeg, Roué Verveer, Rayen Panday, Henry van Loon, Soundos El Amhadi, Stefano Keizers, Nienke Plas, Bas Hoeflaak

Synopsis: Amazon Prime Video

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.