Staat of komt ‘Kung Fu Panda 4’ (2024) op Netflix? En waar is de film nu online te zien?

In 2024 was het eindelijk tijd voor een nieuw avontuur van de panda Po. Dat kan maar één ding betekenen: Kung Fu Panda is terug. Veel mensen zijn benieuwd naar het nieuwste deel en willen die maar al te graag streamen. Daarom krijgen we veel vragen of Kung Fu Panda 4 op Netflix staat of komt. En waar kun je de animatiefilm anders online kijken? In dit artikel delen we alles wat we tot nu toe weten.

Staat of komt ‘Kung Fu Panda 4’ uit 2024 op Netflix?

Po is terug. Na drie levensgevaarlijke avonturen heeft hij een rustiger bestaan opgebouwd als spiritueel leider van de Vredesvallei. Toch wordt de stilte verstoord door een nieuwe schurk die verslagen moet worden. Benieuwd? Veel mensen vragen zich af of Kung Fu Panda 4 op Netflix staat of daar in de toekomst heen komt.

Helaas is dat op dit moment niet het geval. Kung Fu Panda 4 is gedistribueerd door Universal Pictures. Zij zijn net als SkyShowtime verbonden aan Comcast Corporation en daarom is de kans groot dat zij de film op dit platform willen uitbrengen. Uiteraard hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als dit verandert en de film wel naar Netflix komt.

Waar kun je ‘Kung Fu Panda 4’ online kijken?

Kung Fu Panda 4 is voorlopig dus nog niet op Netflix te vinden, maar kun je hem wel ergens anders online kijken? En waar dan? Hieronder laten we de meest recente informatie zien.

🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar Kung Fu Panda 4 bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt films vaak als een van de eersten toe aan het aanbod, maar een releasedatum is er nu nog niet. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting. De eerste drie films kijk je wel hier bij Pathé Thuis.
🔜 SkyShowtime➡️ Ga direct naar SkyShowtime. De film is gedistribueerd door Universal Pictures. Dit is een filmstudio die onderdeel uitmaakt van NBCUniversal, wat op zijn beurt weer onder Comcast Corporation valt. De kans is dan ook groot dat dit bedrijf de film zal willen uitbrengen op haar nieuwe streamingdienst SkyShowtime, al is dit nog niet officieel bevestigd.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Kung Fu Panda 4 niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxKung Fu Panda 4 is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien. Kung Fu Panda 3 kijk je wel hier bij Viaplay.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Meer informatie over de film

Na drie levensgevaarlijke avonturen waarin hij de grootste schurken ter wereld verslaat met zijn ongekende moed en waanzinnige vechtkunsten, wacht Po, de Drakenkrijger een nieuwe roeping. Dit keer iets veel rustigers, hij is verkozen tot spiritueel leider van de Vredesvallei. Dat brengt wel wat problemen met zich mee.

TitelKung Fu Panda 4
Jaar2024
SoortFilm
DuurNNB
TaalEngels
CategorieFamiliefilm, Animatie
RegisseurMike Mitchell
CastJack Black (Stem), Dustin Hoffman (Stem), Viola Davis (Stem), Awkwafina (Stem), Ian McShane (Stem), James Hong (Stem), Ke Huy Quan (Stem)

Synopsis: Universal Pictures International

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.