Waar kun je de film ‘Kung Fu Panda 4’ (2024) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Kung Fu Panda 4 (2024) online kijken kunnen. In deze splinternieuwe animatiefilm is Jack Black terug als de panda Po, die deze keer wordt uitgeroepen tot de spiritueel leider van de Vredesvallei. In dit artikel geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Kung Fu Panda 4’ (2024) online kijken?

Kung Fu Panda 4 draait vanaf 20 maart 2024 in de Nederlandse bioscopen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar Kung Fu Panda 4 bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt films vaak als een van de eersten toe aan het aanbod, maar een releasedatum is er nu nog niet. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting. De eerste drie films kijk je wel hier bij Pathé Thuis.
🔜 SkyShowtime➡️ Ga direct naar SkyShowtime. De film is gedistribueerd door Universal Pictures. Dit is een filmstudio die onderdeel uitmaakt van NBCUniversal, wat op zijn beurt weer onder Comcast Corporation valt. De kans is dan ook groot dat dit bedrijf de film zal willen uitbrengen op haar nieuwe streamingdienst SkyShowtime, al is dit nog niet officieel bevestigd.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Kung Fu Panda 4 niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxKung Fu Panda 4 is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien. Kung Fu Panda 3 kijk je wel hier bij Viaplay.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Kung Fu Panda 4’ (2024)

Na drie levensgevaarlijke avonturen waarin hij de grootste schurken ter wereld verslaat met zijn ongekende moed en waanzinnige vechtkunsten, wacht Po, de Drakenkrijger een nieuwe roeping. Dit keer iets veel rustigers, hij is verkozen tot spiritueel leider van de Vredesvallei. Dat brengt wel wat problemen met zich mee.

Streaming informatie over de film

TitelKung Fu Panda 4
Jaar2024
SoortFilm
DuurNNB
TaalEngels
CategorieFamiliefilm, Animatie
RegisseurMike Mitchell
CastJack Black (Stem), Dustin Hoffman (Stem), Viola Davis (Stem), Awkwafina (Stem), Ian McShane (Stem), James Hong (Stem), Ke Huy Quan (Stem)

Synopsis: Universal Pictures International

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.