‘Kopen Zonder Kijken’ is weer begonnen en kijkers zijn enthousiast: “Wat een heerlijk stel”

Gisteravond zat half Nederland voor de buis, want eindelijk konden we weer naar ons favoriete woonprogramma kijken. Het zesde seizoen van Kopen Zonder Kijken ging geweldig van start en dit kwam mede door het ontzettend leuke stel dat centraal stond. Hoewel ook de grappen over de leeftijd van Lisa en Riski je op social media om de oren vlogen, waren de meeste kijkers het erover eens: deze twee gun je een prachtig huis.

Ga direct naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

‘Kopen Zonder Kijken’ seizoen 6 kreeg een vliegende start

Op maandag 17 april was het zover: toen konden we weer massaal voor de buis gaan zitten voor het gloednieuwe seizoen van Kopen Zonder Kijken. Dit is natuurlijk hét programma waar iedere woningzoekende een beetje jaloers van wordt, omdat experts de wensen van een stel inwilligen en een huis zoeken, kopen én verbouwen (en het zo vaak ineens heel makkelijk doen lijken).

Normaal gesproken is er dan ook nogal eens kritiek op de stellen, die lang niet altijd even enthousiast zijn over het eindresultaat of met zulke hoge eisenlijsten aan komen zetten dat het bij voorbaat al een onmogelijke opgave lijkt. Deze keer was het echter de beurt aan de 27-jarige Lisa en Riski, die met hun kleine budget een koopwoning zochten in Lochem. Hoewel er ook commentaar kwam op de leeftijd van het stel, liep het merendeel van de kijkers met de twee weg.

Kijkers ontzettend enthousiast over eerste stel: “Eindelijk geen onuitstaanbare yuppen”

Zo zien we op Twitter hoe mensen blij zijn met de dankbaarheid en positiviteit van het stel. Bekijk hieronder een greep uit de enthousiaste reacties.

Bekijk hieronder direct de trailer

Heb je het nieuwe seizoen van het woonprogramma nog niet gezien en ben je benieuwd? Neem dan vooral een kijkje bij de trailer hieronder of bekijk direct de seriepagina van Kopen Zonder Kijken op NLZIET. Vanaf nu kun je bovendien wekelijks voor de buis zitten voor een gloednieuwe aflevering, die iedere maandagvond om 20:30 uur op RTL4 wordt uitgezonden.

Een nieuw seizoen Kopen Zonder Kijken | Vanaf maandag 17 April
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.