Waar kun je ‘Kopen Zonder Kijken’ online terug (en vooruit) kijken als je de uitzending gemist hebt?

In het razend populaire woonprogramma Kopen Zonder Kijken leggen een aantal stellen het zoeken van hun droomhuis in de handen van Martijn Krabbé en het team van RTL. Heb je de uitzending van Kopen Zonder Kijken gemist? Wees niet getreurd, want gelukkig kun je alle afleveringen en seizoenen op tv + online live en terugkijken. Veel mensen vragen zich af waar je via internet dit programma gratis of betaald kunt streamen. In dit artikel geven wij aan of je op streamingdiensten als NLZIET, Videoland, Netflix, HBO Max, Viaplay, Amazon Prime Video, Disney+ of andere video on demand-platforms in Nederland te zien is op dit moment.

Ga direct naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Waar kun je Kopen Zonder Kijken online kijken?

Je kunt op het moment van schrijven online via meerdere streamingdiensten naar de serie Kopen Zonder Kijken kijken in Nederland. Hieronder vind je de verschillende opties.

NLZIET➡️ Ga direct naar Kopen Zonder Kijken op NLZIET. Dit is een streamingdienst waarop je in Nederland naar de serie kunt kijken via RTL. Je kunt 14 dagen gratis kijken om dit video on demand-platform uit te proberen.
VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie ook terug te vinden, omdat hij door RTL (eigenaar van de streamingdienst) is gemaakt.
⛔️ Amazon Prime VideoOp Amazons video on demand-platform Prime Video kun je niet naar deze serie kijken op dit moment.
⛔️ Disney+Hier kun je momenteel niet naar de serie kijken.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Kopen Zonder Kijken niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDe meerdere seizoenen van deze serie zijn niet bij marktleider Netflix te streamen op het moment van schrijven.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is veel reality tv te kijken via Hayu, maar deze titel is er nu niet te zien.

Waar gaat het tv-programma Kopen Zonder Kijken over?

In de krappe huizenmarkt is het steeds moeilijker om een geschikt huis te vinden, maar gelukkig is daar Kopen Zonder Kijken. Het principe van dit programma is simpel: experts zoeken voor de kandidaten een woning uit en vervolgens zetten zij, zonder er iets van te weten of te zien, een handtekening onder het koopcontract. Ze hoeven dus niet eerst naar een bezichtiging en kunnen vooraf niet alle foto’s op Funda bekijken… Een spannend principe, want bevalt het huis dat ze kopen wel?

Ook nu leggen de kandidaten hun lot dus weer in de handen van presentator Martijn Krabbé, bouwkundige Bob Sikkes, makelaar Alex van Keulen en stylist Roos Reedijk. Deze experts zoeken niet alleen een geschikte woning uit, maar verbouwen dit ook én zorgen voor de inrichting. Pas als het huis helemaal klaar is, zetten de deelnemers voor het eerst een voet over de drempel.

Kopen zonder Kijken #1 (2019) | "Ik ben zo blij, ik ben er gewoon emotioneel van!"

Meer informatie over dit programma

TitelKopen Zonder Kijken
Jaar2019
SoortSerie
Duur5 seizoenen
CategorieReality
PresentatorenMartijn Krabbé, Bob Sikkes, Alex van Keulen, Roos Reedijk