Kun je je al opgeven voor een nieuw seizoen van ‘Kopen Zonder Kijken’?

Op maandag 11 maart is het nieuwe seizoen van Kopen Zonder Kijken van start gegaan. Zoals vanouds schieten presentator Martijn Krabbé, makelaar Alex van Keulen, bouwdeskundige Bob Sikkes en interieurstyliste Roos Reedijk in de oververhitte woningmarkt te hulp. Zij gaan voor alle kandidaten op zoek naar de perfecte woning. Wie weet ben jij zelf op zoek en ben je daarom benieuwd hoe je je kunt opgeven voor een nieuw seizoen van Kopen Zonder Kijken. In dit artikel praten we je bij en laten we je weten wat er tot dusver bekend is over het achtste seizoen.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

‘Kopen Zonder Kijken’ terug op tv

Jaren 30′ woning, stalen deuren, visgraatvloer: we kunnen iedere maandag om 20:30 uur weer ouderwets onze bingokaart afstrepen. Op 11 maart 2024 is namelijk de eerste aflevering van het 7e seizoen van Kopen Zonder Kijken verschenen. Het concept van het programma blijft onveranderd. Deelnemers geven de zoektocht en aankoop van hun nieuwe woning volledig uit handen. Uiteraard gaat dit niet zonder slag of stoot, want de woonwensen moeten bijna altijd worden bijgesteld.

Gelukkig eindigt het programma vrijwel altijd met tranen van geluk. Door de jaren heen zijn er dan ook ontzettend veel mensen geholpen bij hun zoektocht naar een nieuw huis. Ook dit seizoen staan presentator Martijn Krabbé, makelaar Alex van Keulen, bouwdeskundige Bob Sikkes en interieurstyliste Roos Reedijk klaar om te hulp te schieten.

Goed nieuws voor kijkers

Hoewel het woonprogramma razend populair is, was het na seizoen zes onzeker of er nog nieuwe afleveringen van Kopen Zonder Kijken zouden verschijnen. Het was namelijk lange tijd onduidelijk of RTL op nog een reeks zat te wachten. Gelukkig voor alle trouwe kijkers is inmiddels seizoen zeven op tv verschenen. En er is meer goed nieuws, want het populaire tv-programma keert ook voor seizoen acht terug op de buis.

Hoe kun je je opgeven voor ‘Kopen Zonder Kijken’?

Inmiddels is de komst van seizoen 8 een feit. Ben je zelf op zoek naar een woning? Dan ben je vast benieuwd hoe je je kunt opgeven voor een nieuw seizoen van Kopen Zonder Kijken. Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor seizoen acht. In september 2023 konden mensen zich namelijk al voor het woonprogramma opgeven. Dit werd uiteraard massaal gedaan.

De selectie is overigens ontzettend streng. Al tijdens het aanmelden moeten potentiële deelnemers meerdere vragen beantwoorden. Ook vinden er meerdere voorselecties plaats, voordat een groep kandidaten aan het team van Kopen Zonder Kijken wordt voorgelegd. Alex en Bob houden er uiteraard bij alle aanmeldingen rekening mee of het vinden van de gewenste woning haalbaar is of niet. Naar alle waarschijnlijkheid zal seizoen acht in het voorjaar van 2025 op tv verschijnen. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via onze social media kanalen en via je mail.

Meer informatie over het programma

‘Kopen Zonder Kijken’ is een woonprogramma waarin stellen de zoektocht én aankoop van hun nieuwe woning uit handen geven. De huizenmarkt is oververhit en voor veel mensen is het bijna onmogelijk om een woning naar hun zin te kunnen kopen. In een laatste poging om toch een huis te bemachtigen, geven verschillende stellen presentator Martijn Krabbé en zijn team toestemming om een huis voor hen te zoeken, kopen en verbouwen. Een huis dat zij pas voor het eerst zien nadat de koopovereenkomst getekend is. 

TitelKopen Zonder Kijken
SoortSerie
Jaar2019-
TaalNederlands
Duur7 seizoenen
CategorieReality
PresentatorMartijn Krabbé
TeamAlex van Keulen, Bob Sikkes, Roos Reedijk

Synopsis: RTL

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.