Waar kun je ‘Kopen Zonder Kijken’ online terugkijken als je de uitzending gemist hebt?

Op 11 maart 2024 is de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Kopen Zonder Kijken op tv verschenen. In de oververhitte woningmarkt geven deelnemers de zoektocht en aankoop van hun nieuwe woning compleet uit handen. Presentator Martijn Krabbé, makelaar Alex van Keulen, bouwdeskundige Bob Sikkes en interieurstyliste Roos Reedijk staan klaar om te hulp te schieten. Heb je de eerste aflevering gemist? Dan ben je vast benieuwd waar je deze en alle andere afleveringen online terug kan kijken. In dit artikel geven wij aan of dit programma op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NLZIETNetflixViaplayAmazon Prime VideoDisney+HBO MaxVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je het tv-programma ‘Kopen Zonder Kijken´ online kijken?

Kopen Zonder Kijken wordt sinds maandag 11 maart 2024 wekelijks uitgezonden op RTL 4. In de onderstaande tabel vind je meer informatie over de streamingmogelijkheden.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar Kopen Zonder Kijken bij NLZIET. Omdat het programma op tv wordt uitgezonden, is het mogelijk om alle afleveringen online via NLZIET terug te kijken. Je kunt een abonnement nu 14 dagen gratis uitproberen.
VideolandOmdat het programma op RTL 4 wordt uitgezonden, is het programma in het aanbod van Videoland terug te vinden.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je op het moment van schrijven niet dit programma zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je dit programma niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Secret Duets niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDit tv-programma is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.

Verhaal van ‘Kopen Zonder Kijken’

‘Kopen Zonder Kijken’ is een woonprogramma waarin stellen de zoektocht én aankoop van hun nieuwe woning uit handen geven. De huizenmarkt is oververhit en voor veel mensen is het bijna onmogelijk om een woning naar hun zin te kunnen kopen. In een laatste poging om toch een huis te bemachtigen, geven verschillende stellen presentator Martijn Krabbé en zijn team toestemming om een huis voor hen te zoeken, kopen en verbouwen. Een huis dat zij pas voor het eerst zien nadat de koopovereenkomst getekend is. 

Streaming informatie over het programma

TitelKopen Zonder Kijken
SoortSerie
Jaar2019-
TaalNederlands
Duur7 seizoenen
CategorieReality
PresentatorMartijn Krabbé
TeamAlex van Keulen, Bob Sikkes, Roos Reedijk

Synopsis: RTL

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.