Hoeveel afleveringen heeft het nieuwe seizoen van ‘Kopen Zonder Kijken’?

Yes! Op maandag 11 maart 2024 verschijnt de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Kopen Zonder Kijken. In de oververhitte woningmarkt schieten presentator Martijn Krabbé, makelaar Alex van Keulen, bouwdeskundige Bob Sikkes en interieurstyliste Roos Reedijk te hulp. Zij gaan op zoek naar het ideale huis voor alle deelnemers. Wekelijks kunnen we genieten van alle woonwensen en prachtige verbouwingen. Maar hoeveel afleveringen heeft Kopen Zonder Kijken eigenlijk?

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Hoeveel afleveringen heeft ‘Kopen Zonder Kijken’?

Het is alweer een tijd terug sinds de laatste aflevering van Kopen Zonder Kijken op tv verscheen. Gelukkig is het dit jaar tijd voor het zevende seizoen van het populaire woon- en klusprogramma. Even was het onzeker of er nog een nieuw seizoen zou verschijnen. Het was namelijk lange tijd onduidelijk of RTL op nóg een reeks zat te wachten. Gelukkig voor alle kijkers hebben ze toch groen licht gegeven en verschijnt er dus dit jaar een gloednieuw seizoen op de buis.

De eerste aflevering is op maandag 11 maart 2024 om 20:30 uur op RTL 4 te zien. Het vorige seizoen bestond uit tien afleveringen. Mocht seizoen 7 uit hetzelfde aantal episodes bestaan, dan kunnen we in totaal dus tien weken klaar zitten om naar de zoektocht van alle deelnemers te kijken. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via onze social media kanalen en via je mail.

Uitzendschema ‘Kopen Zonder Kijken’

Op maandag 11 maart 2024 verschijnt de eerste aflevering op tv. Hierna volgen er nog veel meer, want zoals eerder beschreven kun je in totaal tien weken klaar zitten voor een nieuwe aflevering. Hieronder vind je het complete uitzendschema met alle dagen waarop er een aflevering van Kopen Zonder Kijken op tv verschijnt. Op maandag 13 mei 2024 zal de laatste aflevering te zien zijn.

AfleveringWeekdagDatum
1Maandag11 maart 2024
2Maandag18 maart 2024
3Maandag25 maart 2024
4Maandag1 april 2024
5Maandag8 april 2024
6Maandag15 april 2024
7Maandag22 april 2024
8Maandag29 april 2024
9Maandag6 mei 2024
10Maandag13 mei 2024

Meer informatie over het programma

‘Kopen Zonder Kijken’ is een woonprogramma waarin stellen de zoektocht én aankoop van hun nieuwe woning uit handen geven. De huizenmarkt is oververhit en voor veel mensen is het bijna onmogelijk om een woning naar hun zin te kunnen kopen. In een laatste poging om toch een huis te bemachtigen, geven verschillende stellen presentator Martijn Krabbé en zijn team toestemming om een huis voor hen te zoeken, kopen en verbouwen. Een huis dat zij pas voor het eerst zien nadat de koopovereenkomst getekend is. 

TitelKopen Zonder Kijken
SoortSerie
Jaar2019-
TaalNederlands
Duur7 seizoenen
CategorieReality
PresentatorMartijn Krabbé
TeamAlex van Keulen, Bob Sikkes, Roos Reedijk

Synopsis: RTL

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.