Waar kun je de serie ‘Killing Eve’ (2018-2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie ‘Killing Eve’ online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan of deze titel uit 2018 met een IMDb-score van 8.1 uit 10 op het moment van schrijven te zien is op streamingdiensten als Apple TV+, Disney+HBO MaxNetflix, NLZIET, Pathé Thuis, Prime Video, SkyShowtime, ViaplayVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Serie ‘Killing Eve’ uit 2018-2022 online kijken: bij welke streamingdiensten kan dat?

De serie Killing Eve is een titel uit het jaar 2018 in het genre ‘Thriller’. Hij wordt door kijkers gemiddeld beoordeeld met een score van 8.1, maar waar kun je deze serie als streamer eigenlijk online vinden? Dat hebben we in de onderstaande tabel samengevat op basis de meest recente bij ons bekende gegevens. De beschikbaarheid is altijd onderhevig aan live wijzigingen in het aanbod van de video on demand-platforms. Hiervoor kun je ook het aanbod van al deze streamingdiensten raadplegen en via de link in de tabel kun je de officiële website van de desbetreffende videodienst bezoeken.

✅ NLZIET➡️ Ga direct naar Killing Eve bij NLZIET. Hier is de serie op het moment van schrijven te zien met alle vijf de seizoenen via het aanbod van de NPO. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 14 dagen gratis.
💿 BolJe kunt de dvd of Blu-ray bij deze online winkel vinden. 👉 Bekijk nu Killing Eve bij Bol.
⛔ Disney+Als abonnee van Disney+ kijk je naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Deze titel is er momenteel echter niet te vinden.
⛔ HBO MaxHBO Max vertoont films en series van HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Max Originals en meer in Nederland. Deze titel kijk je er echter momenteel niet.
⛔ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔ Prime VideoMet een abonnement bij Prime Video, de streamingdienst van Amazon, kun je op het moment van schrijven niet naar deze titel kijken.
⛔ ViaplayViaplay staat bekend om het grote sportaanbod, maar er zijn ook veel films en series te zien. Deze titel is echter niet in het aanbod opgenomen op het moment van schrijven.
⛔ Pathé ThuisJe kunt bij Pathé Thuis een breed aanbod van films huren of kopen zonder abonnement, maar deze titel is er niet te zien.
⛔ Apple TV+In het aanbod van Apple TV+ is deze serie momenteel niet te vinden.
⛔ NetflixJe kunt met een abonnement bij Netflix momenteel niet naar Killing Eve kijken in Nederland.
✔️ VideolandOp het moment van schrijven is de serie ‘Killing Eve’ in het aanbod van Videoland opgenomen.

Gratis online kijken naar Killing Eve

Uit het bovenstaande overzicht blijkt dat de serie Killing Eve bij onze laatste check niet op Amazon Prime Video, niet op Apple TV+, niet op Disney+, niet op HBO Max, niet op Netflix, wel op NLZIET, niet op Pathé Thuis, niet op SkyShowtime, niet op Viaplay en wel op Videoland te zien is.

De beschikbaarheid van een gratis mogelijkheid om films en series als deze titel te kijken bij streamingdiensten hangt af van het toegepaste abonnementsmodel. In ons overzicht van alle streamingdiensten in Nederland vind je meer informatie over deze opties en daarnaast kun je het lijstje met de kosten per videodienst raadplegen om uit te vinden hoeveel een abonnement momenteel kost. Verder hebben we in ons artikel over gratis naar films en series op streamingdiensten kijken vermeld waar je momenteel kosteloze proefperiodes kunt gebruiken en hoe je maximale korting op een lidmaatschap kunt claimen.

Streaming informatie over deze serie

Eve heeft een kantoorbaan bij MI5 die haar droom om spion te worden bij lange na niet kan vervullen. Villanelle is een ongrijpbare moordenares die geniet van de luxe waarmee ze zich, dankzij haar werk, kan omringen. Deze twee razend slimme vrouwen raken door elkaar geobsedeerd, hetgeen leidt tot een spannend kat-en-muisspel.

TitelKilling Eve
Jaar2018-2022
SoortSerie
CategorieThriller
IMDb-cijferGemiddeld 8.1 uit 10

Synopsis: NLZIET