Idris Elba is een snelheidsduivel in raceserie ‘No Limits’ op discovery+

Ben jij net als de Britse acteur Idris Elba een echt racemonster of kijk je graag naar Formule 1-races, The Grand Tour en andere programma’s met snelle auto’s in de hoofdrol? Dan is Idris Elba: No Limits echt wat voor jou. De vierdelige serie, waarin de acteur probeert de snelste tijd op Engels grondgebied ooit te rijden, is sinds 3 januari 2022 te zien op discovery+ in Nederland.

Raceserie ‘Idris Elba: No Limits’ is sinds 3 januari 2022 te zien op discovery+

De Britse acteur Idris Elba (The Wire) heeft een passie voor snelheid. Eerder maakte hij al de serie King of Speed, nu is hij terug met het vierluik No Limits. Hierin gaat hij elke aflevering een bijzondere uitdaging aan op het gebied van snelheid. Van dragracen tot rallyrijden tot aerobatics. En met veel succes.

Tijdens zijn poging om de snelste tijd op Engels grondgebied te rijden, lukt het hem om in zijn Bentley Continental GT Speed de historische ‘Flying Mile’ te verbreken met een snelheid van 290 kilometer per uur.

Eerste inkijkje in de recordpoging

Eerder publiceerde Discovery UK via YouTube al de eerste beelden van Idris Elba’s recordpoging. In de onderstaande video krijg je een eerste inkijkje.

Waar kun je Idris Elba als acteur van kennen?

De kans dat je nog nooit van Idris Elba hebt gehoord is klein, maar toch helpen we je graag een handje door je mee te nemen door zijn indrukwekkende filmografie. Door de jaren heen wist hij in een paar mooie films te schitteren, waaronder in Pacific Rim (2013) als Stacker Pentecost en in meerdere Marvel films als Heimdall.

Daarnaast spreekt hij in de aankomende film Sonic the Hedgehog 2 de stem van Knuckles in en is hij voornamelijk bekend van zijn rol als DCI John Luther in de serie Luther, die liep van 2010 tot en met 2019. Overigens werd zijn naam vaak genoemd in de strijd om de rol van nieuwe James Bond, maar een paar maanden geleden werd bekend dat dit niet door zou gaan.

Alles over discovery+

Op Streamwijzer vind je allerlei nieuws over discovery+ en vind je het volledige aanbod van discovery+. Ontmoet ook andere liefhebbers van discovery+ om kijktips uit te wisselen en inspiratie op te doen. Via de knop hieronder ga je direct naar de groep van discovery+ fans op Facebook.

Discovery+ in Nederland

Synopsis: Discovery