Baby Groot is terug! Nieuwe afleveringen ‘I Am Groot’ nu te zien

Konden we eerder dit jaar nog kijken naar Guardians of the Galaxy Vol. 3, nu is het alweer tijd om te genieten van de avonturen van Baby Groot. Disney+ heeft vandaag namelijk het tweede seizoen van de heerlijke Marvel-serie I Am Groot live gezet.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Nieuwe avonturen in seizoen 2 van ‘I Am Groot’

Baby Groot is terug en klaar om weer in een aantal grote avonturen te belanden. In het splinternieuwe tweede seizoen van I Am Groot komt hij tegenover verschillende kleurrijke figuren te staan als hij besluit in een van de ruimteschepen van de Guardians het universum te verkennen.

Net als vorige keer zullen er weer vijf korte afleveringen te zien zijn, dus je kunt lekker aan het bingen slaan. Vond je het vorige seizoen leuk? Opnieuw bundelen stemacteur Vin Diesel en animator Kirsten Lepore hun krachten, dus dat belooft veel goeds! Hieronder bekijk je alvast de trailer.

Het complete tweede seizoen is nu te bingen

Alle afleveringen van het tweede seizoen van I Am Groot zijn in één keer op streamingdienst Disney+ verschenen, op woensdag 6 september 2023. Een jaartje na het verschijnen van het eerste seizoen (dat je op 10 augustus 2022 kon bekijken), is de populaire serie dus terug.

Over de eerste afleveringen waren kijkers én critici erg enthousiast. Zo krijgt de serie een dikke 6,7 op IMDb en 88% op de Tomatometer van Rotten Tomatoes. Marvel-fans zeiden over het eerste seizoen onder meer dat het een “een ongecompliceerd halfuur vol plezier” was en noemden het “simpel, maar goed”.

Meer informatie over de serie

I Am Groot, vijf originele korte verhalen met diverse nieuwe en ongebruikelijke karakters, gaat over iedereens favoriete kleine boom, Baby Groot. De serie wordt ingesproken door Vin Diesel, die de stem van Groot in de Guardians of the Galaxy-franchise ook inspreekt.

TitelI Am Groot
Jaar2022-
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalEngels
CategorieAnimatie, Familie, Komedie
RegisseurKirsten Lepore
CastVin Diesel, Bradley Cooper

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.