Waar kun je de film ‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Guardians of the Galaxy Vol. 3 (2023) online kijken kunnen. Al je favoriete personages zijn terug en moeten samen een missie voltooien. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Guardians of the Galaxt Vol. 3’ (2023) online kijken?

Guardians of the Galaxy Vol. 3 is sinds 3 mei 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken. Daarnaast vind je op Streamwijzer ook meer informatie over de voorgaande films Guardians of the Galaxy (2014) en Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017).

🔜 Disney+Guardians of the Galaxy Vol. 3 is nog niet te streamen op Disney+, maar omdat dit een product is van Marvel en The Walt Disney Company wordt de film hier wel verwacht. Daarnaast kun je op Disney+ tevens naar het eerste deel kijken en naar het tweede deel kijken. Wanneer Guardians of the Galaxy Vol. 3 precies komt is nog niet bekend, maar we houden je natuurlijk altijd op de hoogte via je mail.
🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar Guardians of the Galaxy Vol. 3 bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt de nieuwste films vaak als een van de eersten toe aan haar aanbod, maar een releasedatum is er nu nog niet. Wel zijn de eerste twee films zijn hier te streamen. En als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze film niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Guardians of the Galaxy Vol. 3 nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’ (2023)

In Marvel Studios Guardians of the Galaxy Vol. 3 zien onze geliefde buitenbeentjes er anders uit dan we gewend zijn. Peter Quill is nog steeds aan het bijkomen na het verlies van Gamora, maar hij moet zijn team om zich heen verzamelen om zowel het universum als iemand van zijn eigen team te verdedigen. Als deze missie niet succesvol wordt afgerond, zou dat mogelijk kunnen leiden tot het einde van de Guardians zoals we die kennen.

Marvel Studios’ Guardians of the Galaxy Vol. 3 | Good to Have Friends

Streaming informatie over de film

TitelGuardians of the Galaxy Vol. 3
Jaar2023
SoortFilm
Duur2 uur en 30 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur
RegisseurJames Gunn
CastChris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper, Sean Gunn, Chukwudi Iwuji, Karen Gillan, Pom Klementieff, Will Poulter, Maria Bakalova

  • Staat of komt de film ‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’ op Netflix?

    Nee, je kunt momenteel niet via Netflix in Nederland op tv of online kijken naar de film Guardians of the Galaxy Vol. 3. In de tabel bovenaan dit artikel vind je precies welke streamingdienst(en) deze titel op het moment van schrijven in het aanbod hebben opgenomen.

  • Wie zitten er in de cast van de film ‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’?

    De grootste rollen in de Marvel-film Guardians of the Galaxy Vol. 3 worden vertolkt door Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel en Bradley Cooper.


Synopsis: The Walt Disney Company

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.