Hoeveel afleveringen heeft de Nederlandse serie ‘Sleepers’?

Sleepers was in 2023 terug op Videoland. Je kon naar het tweede seizoen van de populaire Nederlandse serie kijken. Maar hoe lang kun je eigenlijk van het verhaal van de corrupte agent Martin genieten? Oftewel: hoeveel afleveringen heeft Sleepers in totaal? Wij geven antwoord op deze veelgestelde vraag.

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

Hoeveel afleveringen heeft ‘Sleepers’?

In 2022 was het eerste seizoen van de Nederlandse serie Sleepers te zien. De serie met Robert de Hoog draait om agent Martin, die zich in een spagaat bevindt tussen zijn werk bij de recherche en zijn stiekeme criminele achtergrond. Het eerste seizoen bevatte zes afleveringen, maar hoeveel weken kunnen we naar seizoen 2 kijken?

Goed nieuws, want het tweede seizoen is twee episodes langer. Dat brengt de teller op acht afleveringen. Dit betekent dat de totale teller hiermee op veertien afleveringen komt te staan.

Komt er een ‘Sleepers’ seizoen 3?

Het eerste seizoen van Sleepers was een gigantisch succes. De Videoland Original werd verkocht aan verschillende landen en wist een hele hoop kijkers te trekken. Ook het tweede seizoen wordt weer overspoeld met lovende reacties. Dat er dus aan een derde seizoen gedacht werd, is geen verrassing.

Maar lange tijd was het niet duidelijk of dat écht op de planning stond. Gelukkig komt showrunner én hoofdrolspeler Robert de Hoog onlangs met het verlossende woord: het derde seizoen gaat er inderdaad komen.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series per maand. Ook publiceren we wekelijks de Streamwijzer top 10, met de leukste titels van de komende week.

Meer informatie over de serie

Rechercheur Martin Oudkerk is als 18-jarige jongen door zijn criminele stiefvader Henk naar de politieschool gestuurd, zodat hij later informatie door kan spelen. Martins wereld verandert als Henk wordt vermoord door een nieuwe groep nietsontziende criminelen. Als zij Martin dwingen informatie door te geven, moet hij alles op alles zetten om zichzelf staande te houden en zijn gezin te beschermen. Als Martin uiteindelijk geen kant meer op kan, wordt hij gedwongen grenzen over te gaan.

TitelSleepers
Jaar2022-
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalNederlands
GenreMisdaad, Drama
CastRobert de Hoog, Teun Kuilboer, Julmar Simons (Rapper Adje), Maryam Hassouni, Hans Kesting

Synopsis: Videoland

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.