Nederlandse hitfilm ‘Hardcore Never Dies’ is nu al te streamen

De nieuwe Nederlandse film Hardcore Never Dies is een ware hit op het witte doek. De thriller neemt je mee naar de gabberscène van Rotterdam, waar twee broers verstrikt raken in de criminele wereld. Ben je wel benieuwd, maar vind je hem een bezoekje aan de bioscoop niet waard? Dan heb je geluk, want vanaf vandaag bekijk je hem ook vanaf je luie stoel. Amazon Prime Video heeft hem vanmorgen aan het aanbod toegevoegd.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Hier gaat ‘Hardcore Never Dies’ over

De 17-jarige Michael heeft één grote droom: pianist worden. Ondanks dat zijn ouders zijn plannen niet zo zien zitten, besluit hij zich aan te melden voor het conservatorium. Maar bij zijn auditie krijgt hij te horen dat hij ‘hét’ nog niet heeft. Hij moet op zoek naar een dieper gevoel. Zijn broer Danny denkt hem wel te kunnen helpen en introduceert hem in de opkomende Rotterdamse gabberscène. Maar ondertussen probeert Danny ook voet aan de grond te krijgen in het criminele circuit en raakt hij steeds meer meegesleurd in de gevaarlijke wereld.

Hardcore Never Dies is pas enkele weken geleden in de bioscoop verschenen en toch is de film nu ook al te streamen. Amazon Prime Video heeft hem op vrijdag 8 december aan het aanbod toegevoegd.

Kijkers zijn zeer enthousiast over ‘Hardcore Never Dies’

Hardcore Never Dies trekt volle zalen. Alleen in de eerste tien dagen namen al ruim 60.000 nieuwsgierigen plaats in een bioscoopstoeltje. Velen van hen liepen enthousiast weer naar buiten. De film wordt onder meer beloond met een 7,2 op IMDb en krijgt ook van recensenten goede cijfers. Ook op social media zijn kijkers vol lof, zoals je hieronder kunt zien.

Meer informatie over de film

De zeventienjarige Michael droomt van een toekomst als pianist, maar zijn ouders willen daar niks van weten. Als hij zich aanmeldt voor het conservatorium, mag hij met de hakken over de sloot naar de tweede ronde. In zijn zoektocht naar inspiratie duikt zijn broer Danny onverwacht op en introduceert hem in de Rotterdamse gabber-scene. Michael wordt een wereld ingezogen van snoeiharde beats, broederschap en drugs. Maar wanneer de pillenhandel van Danny internationale proporties aanneemt, moeten de broers vechten voor hun leven.

TitelHardcore Never Dies
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 48 minuten
TaalNederlands
CategorieMisdaad, Drama
RegisseurJim Taihuttu
CastJoes Brauers, Jim Deddes, Rosa Stil, Huub Smit, Joenoes Polnaija, Jordy Dijkshoorn

Synopsis: The Searchers

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.