Waar kun je de film ‘Hardcore Never Dies’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Hardcore Never Dies (2023) online kijken kunnen. Deze Nederlandse misdaadfilm draait om de zeventienjarige Michael, die in de Rotterdamse gabber-scene terechtkomt. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Hardcore Never Dies’ (2023) online kijken?

Hardcore Never Dies was sinds 9 november 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet waar je hem inmiddels online kunt kijken.

Amazon Prime Video➡️ Ga meteen naar Hardcore Never Dies bij Amazon Prime Video. De film is momenteel te streamen met een abonnement. Je kijkt nu de eerste 30 dagen gratis.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Hardcore Never Dies niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxHardcore Never Dies is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar Hardcore Never Dies bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt de nieuwste films vaak als eerste aan het aanbod toe, maar op dit moment is de releasedatum nog niet bekend. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
SkyShowtimeJe kunt nu niet naar de film kijken bij SkyShowtime.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal van ‘Hardcore Never Dies’ (2023)

De zeventienjarige Michael droomt van een toekomst als pianist, maar zijn ouders willen daar niks van weten. Als hij zich aanmeldt voor het conservatorium, mag hij met de hakken over de sloot naar de tweede ronde. In zijn zoektocht naar inspiratie duikt zijn broer Danny onverwacht op en introduceert hem in de Rotterdamse gabber-scene. Michael wordt een wereld ingezogen van snoeiharde beats, broederschap en drugs. Maar wanneer de pillenhandel van Danny internationale proporties aanneemt, moeten de broers vechten voor hun leven.

Streaming informatie en trailer van de film

TitelHardcore Never Dies
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 48 minuten
TaalNederlands
CategorieMisdaad, Drama
RegisseurJim Taihuttu
CastJoes Brauers, Jim Deddes, Rosa Stil, Huub Smit, Joenoes Polnaija, Jordy Dijkshoorn

Synopsis: The Searchers

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.