Kijktip: de leuke Nederlandse romcom ‘Happy Single’ is nu te streamen bij Pathé Thuis

Ben jij dol op Nederlandse romcoms en op zoek naar een nieuwe film om in de kerstvakantie te kijken? Zoek dan niet verder. Pathé Thuis heeft vandaag namelijk Happy Single als huurfilm aan het aanbod toegevoegd, die uit de koker komt van de makers Zwaar Verliefd! en Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn.

Mollie wil niet verliefd worden in romcom ‘Happy Single’

Mollie is als psychologe gespecialiseerd in echtscheidingen. Ze is bedreven in het geven van divorce-feestjes, dus dat ze niet meer in de liefde gelooft is niet gek. Haar wisselende bedpartners worden de volgende ochtend zorgvuldig de deur uit gewerkt. Ook Otis moet die behandeling ondergaan. Maar dan blijkt hij ineens Mollie’s nieuwe collega te zijn en kan ze hem dus met geen mogelijkheid blijven ontwijken. Kan ze liefde nog een kans geven?

Dit is het verhaal van de romantische komedie Happy Single, waarin de hoofdrollen vertolkt worden door Juvat Westendorp en Jamie Grant. Daarnaast zijn er ook bijrollen voor onder meer Barbara Sloesen, Manuel Broekman en Sanne Langelaar.

‘Happy Single’ is nu vanuit huis te zien

Mocht je benieuwd zijn naar de film, dan kun je sinds donderdag 29 december terecht op TVOD-streamingdienst Pathé Thuis, waar je de film kunt huren vanaf €4,99. Eerder kon je hem ook al kopen.

Koop je de film, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan en kun je hem zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek. Een abonnement is in ieder geval niet nodig voor het kijken van Happy Single en als je je nu gratis aanmeldt bekijk je je eerste film met tot 60% korting.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Pathé Thuis zullen verschijnen.

Meer informatie over de film

Iedere man die in de buurt van Mollie komt, wordt gewaarschuwd: ‘deze meid breekt je hart’. De psychologe – specialiteit echtscheidingen – doet niet aan blijvertjes, gelooft niet in voorbestemd en krijgt kriebels van de term ‘de ware’. Als ze in haar stamkroeg Otis ontmoet en meer kriebels heeft dan ze wil toegeven, is haar natuurlijke reactie dan ook hard weglopen. Maar dan blijkt Otis de nieuwe collega te zijn die zij moet inwerken en behoort ontwijken niet meer tot de mogelijkheden. Mollie’s vrienden op de werkvloer proberen haar te overtuigen om de liefde een kans te geven, maar staan daarmee klaarblijkelijk voor hun lastigste case ooit.

TitelHappy Single
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 33 minuten
TaalNederlands
CategorieRomantiek, Komedie
RegisseurAnna van Keimpema
CastJamie Grant, Juvat Westendorp, Sanne Langelaar, André Dongelmans, Manuel Broekman, Barbara Sloesen, Dick van den Toorn, Henriëtte Tol, Peter Blok, Ellemijn Veldhuyzen van Zanten

Synopsis: Dutch FilmWorks

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.