Waar kun je de serie ‘Hannibal’ (2013-2015) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Hannibal (2013-2015) online kijken kunnen. Deze titel met in totaal 3 seizoenen vol Mads Mikkelsen krijgt op de internationale filmdatabase een uitstekende gemiddelde beoordeling van 8,5 uit 248.000 stemmen. In dit artikel geven wij aan aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘Hannibal’ uit 2013 online kijken?

Op het moment van schrijven is er geen Nederlandse streamingdienst waarop je Hannibal online kunt kijken. Wel is het mogelijk om een DVD of Blu-ray van de serie aan te schaffen. Hieronder vind je de verschillende opties.

🔜 SkyShowtimeDe verwachting is dat Hannibal naar de nieuwe streamingdienst SkyShowtime komt, omdat de uitzendrechten in handen zijn van één van de twee bedrijven die boven de videodienst staan: Comcast Corporation (NBC). Daarnaast was Sky het netwerk waarop de afleveringen in het Verenigd Koninkrijk werden uitgezonden. De komst is echter nog niet officieel bevestigd.
📀 Bol.comBij deze grote Nederlandse webwinkel kun je de DVD of Blu-ray van Hannibal vinden. Bekijk de serie op Bol.com.
📀 Amazon.nlOok de wereldwijde online winkelgigant Amazon heeft een eigen Nederlandse webshop waarin de DVD en Blu-ray van deze titel te vinden zijn. Bekijk de serie op Amazon.nl.
⛔️ Amazon Prime VideoOp dit video on demand-platform kun je niet naar deze serie kijken.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Hannibal niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDe meerdere seizoenen van deze serie zijn niet bij marktleider Netflix te streamen op het moment van schrijven.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is deze titel nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Hannibal’ (2013-2015)

In de razend populaire serie Hannibal schittert Mads Mikkelsen in zijn rol als Hannibal Lecter. Hij werkt samen met een profiler van de FBI, Will Graham, die het gegeven vreest dat Lecter zich in de ideeën van seriemoordenaars kan vinden.

Streaming informatie over de serie

TitelHannibal
Jaar2013-2015
SoortSerie
Duur3 seizoenen
TaalEngels
CategorieMisdaad, Drama, Horror
IMDb8,5 uit 248.000 stemmen
RegisseurBryan Fuller
CastHugh Dancy, Mads Mikkelsen, Laurence Fishburne, Caroline Dhavernas, Gillian Anderson, Hettienne Park, Fortunato Cerlino, Aaron Abrams, Raúl Esparza