Alle 16 seizoenen van Grey’s Anatomy op Videoland worden vandaag verwijderd

Slecht nieuws voor liefhebbers van de ziekenhuisserie Grey’s Anatomy met een abonnement op Videoland. Vandaag, 3 juli 2021, is de laatste dag dat de serie op de streamingdienst te zien zal zijn. Vanaf 4 juli verdwijnen namelijk alle 16 seizoenen van de serie die op dit moment bij het video on demand-platform bekeken kunnen worden. Gelukkig is de serie nog wel op Disney+, Amazon Prime Video en via andere kanalen te bekijken.

Alle afleveringen van Grey’s Anatomy worden (voorlopig?) verwijderd van Videoland

Elke maand worden er nieuwe films en series aan Videoland toegevoegd, maar ook verwijderd om ruimte te maken voor nieuwe titels. Naast de nieuwe films en series in juli 2021 is recentelijk ook het verdwijnsein van juli 2021 gedeeld, waarin onder andere Grey’s Anatomy vermeld stond voor 3 juli 2021.

De laatste jaren is er een patroon te herkennen in de beschikbaarheid van Meredith Grey’s ziekenhuisserie op Videoland. Steeds wordt in de eerste paar dagen van januari de serie aan het aanbod toegevoegd, waarna deze een half jaar later (in de eerste dagen van juli) weer uit het aanbod wordt verwijderd. Elk jaar wordt dit patroon herhaald, maar wordt er bij terugkomst een nieuw seizoen aan toegevoegd.

Het is dus zeker mogelijk dat we vanaf begin januari 2022 weer van seizoen 1-16 + het nieuwere seizoen 17 kunnen genieten op Videoland, maar hierover is niets met zekerheid te zeggen. Grey’s Anatomy is namelijk in handen van het televisienetwerk ABC, wat onderdeel is van The Walt Disney Company. Het zou zomaar kunnen dat Disney beslist om de populaire medische show enkel nog op haar eigen streamingdienst Disney+ te gaan vertonen, zoals eerder al met series als How I Met Your Mother is gebeurd. Dit zijn echter speculaties en hierover is nog niets officieel bekend.

Waar kun je nog wel online naar Grey’s Anatomy kijken?

Gelukkig is de serie nog wel online te bekijken na vandaag, maar alleen de komende tijd niet meer bij Videoland. Wel kun je via Disney+ en Amazon Prime Video dezelfde seizoenen bekijken en kun je het nieuwe seizoen 17 tot 7 dagen na de televisieuitzending terugkijken bij NLZIET. Daarnaast kunnen nieuwe seizoenen met een VPN worden bekeken of kun je beslissen de beschikbare delen van de serie op DVD of Blu-Ray te bestellen. Hieronder hebben we de kijkopties op een rijtje gezet.

  1. 🍿 Kijk via Disney+: Bekijk nu allerlei seizoenen van de ziekenhuisserie Grey’s Anatomy bij de magische streamingdienst Disney+.
  2. 🍿 Kijk via Amazon Prime Video: Grey’s Anatomy is gelukkig momenteel bij Amazon Prime Video te zien. Je kunt 30 dagen gratis naar de streamingdienst kijken. Op het video on demand-platform zie je de beschikbare seizoenen.
  3. 👀 Uitzending gemist via NLZIET: Je kunt de uitzendingen van Grey’s Anatomy seizoen 17 die via Net5 uitgezonden worden terugkijken met NLZIET. Dit kan 7 dagen lang na een uitzending, maar je kunt ook 30 dagen gratis NLZIET uitproberen.
  4. 🇺🇸 VPN verbinding: De Amerikaanse Netflix loopt sterk voor op streamingdiensten in Nederland en laat al snel de nieuwste seizoenen van Grey’s Anatomy zien aan kijkers. Gebruik een VPN om vanuit Nederland het aanbod van Netflix in andere landen te bekijken.
  5. 📼 Bestellen: Bestel de serie op DVD of Blu-ray.
  6. 😴 Wachten: Wacht tot de serie wordt toegevoegd aan het aanbod van jouw streamingdienst. Of en wanneer dit gebeurt, is helaas onzeker.

→ Wil je als eerste weten wanneer de nieuwste seizoenen van Grey’s Anatomy terug naar Videoland of bijvoorbeeld naar Disney+, Amazon Prime Video of Netflix komen? Je hoort het zodra we meer weten via je mail

Verhaal, details en trailer van de serie

Meredith Grey en haar collega’s zijn co-assistenten in Seattle Grace Hospital, binnen een van de zwaarste chirurgische opleidingsprogramma’s in de VS, waar de praktijkopleiding een zaak van leven of dood kan zijn. Ervaren artsen geven leiding en proberen te zorgen dat de nieuwelingen niet instorten. De groep leert al snel dat ze goed moeten nadenken over elke beslissing. Ze beseffen dat zij de enigen zijn die elkaars tegenslagen en angsten begrijpen en elkaar kunnen steunen. Grey’s Anatomy laat zien dat geneeskunde noch relaties zwart-wit zijn. Het echte leven bestaat uit grijstinten.

Titel: Grey’s Anatomy
Jaar: 2005–
Seizoenen: 17 seizoenen
Soort: Serie
Categorie: Drama, Romantiek (romantische dramaserie)
Cast: Ellen Pompeo, James Pickens Jr., Chandra Wilson, Justin Chambers, Kevin McKidd